نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 135

موضوع: 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    از من میپرسی aria میتونه کمکت کنه... یادمه رو سرورهای فضاها بودیم که همچین مشکلی پیش میومد.دقیقا سر ساعت 10 شب تا 1 شب قطع میشد و کند میشه و شبکه میخوابید.بعدش هم فضاها نتونست مشکلش رو برطرف کنه و بعدا معلوم شد سرورها رو از aria گرفته که کمکش کرد مشکل رو ( با دعوا و تاپیک های مختلف) حل کرد.. حالا یه پ خ به آریا بده شاید کمکت کنه...
    سلام.

بنده خاطرم نیست با کسی -دعوا- کرده باشم. روش کاری ما و همه سرویس دهنده ها مشخص هست، سرویس Self Managed می بایست توسط کاربر مدیریت و اشکال یابی بشه و در این حالت تنها مشکلات سخت افزار و شبکه بر عهده سرویس دهنده خواهد بود و اگر کاربر با پرداخت هزینه سرویس Self Managed انتظار دریافت سرویس مدیریت شده داشته باشند، مشخصاً این درخواست رد خواهد شد چون در صورت انجام کار ایشان، وقتی که می بایست برای کاربرانی که هزینه سرویس Full Managed رو پرداخت کردند بزاریم، برای کار ایشان استفاده خواهد شد و حق کاربرانی که سرویس مدیریت شده خریداری کردند زیر پا گذاشته میشه و این یک خیانت در تجارت به حساب میاد، پیشنهاد می کنم به این مورد کمی فکر کنید.

اما در مورد مشکل آقای رحمان، فکر می کنم -جایزه- کلمه مناسبی نباشه و در واقع لفظ صحیح در این مورد پرداخت admin fee خواهد بود.

اگر مشکلتون حل نشد، مشخصات رورود به سرور اصلی به همراه یک KVM رو در اختیار بنده قرار بدید تا مورد رو بررسی و برطرف کنم که فکر کنم حدوداً 30 دقیقه کار خواهد داشت و هزینه این کار 50 دلار خواهد بود که هزینه تنها در صورت حل مشکل دریافت خواهد شد.

با تشکر.

2. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)