نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 135

موضوع: 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

پیش فرض پاسخ : 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    سلام خدمت همگی،

برای بررسی مساله اطلاعات بیشتری نیاز هست طبیعتا ولی فقط چند تجربه ای که ما داشتیم رو باهاتون به اشتراک میگذارم تا شاید کمکی باشه.

1- بحث کرون که دوستان دیگه اشاره کردن خیلی معمول هست. سرویس هایی که حالت کرون دارند هم مارو خیلی ازار دادند. مثل بک آپ سی پانل. وقتی آی نود یک اکانت خیلی زیاد باشه و همه چی روی یک سرور باشه ، سرور توی لوپ میوفته و جالب اینجاست که نتورک قطع شده برای ما. این مورد رو روی سرور سنت او اس دیدم البته.

2- دوستان توکایی، میتونید تحقیق کنید که روی این سوئیچ سرور دیگه ای دارید یا نه؟ مدل سوئیچ رو هم اگر میشه دربیارید.

3- وی ام ویر رو شما اپگرید کردید. نتیجه اینه که این یه باگ نیست توی وی ام ویر. وی ام ویر بصورت کانتینر هست و فول ویرچوالایزیشن نداره. بنابراین هر وی پی اس شما میتونه این فشار رو بیاره. به عنوان مثال یه اسکریپت مثل شیرترونیکس که معمول شده پروسس های اوپتیماز نشده اس کیو ال داره. حالا اگه یکی از این کوئری ها توی لوپ بیوفته این مورد پیش میاد. ولی تاثیرش روی پردازنده هست نه رم.
    برای این موارد یه پروسس مانیتور روی وی پی اس های لینوکسیتون نصب کنید که لود رو ببینید موقع کرش کردن چی بالا میبره.

امیدوارم کمکی کرده باشم. موفق باشید.
    ممنون جناب راستگو ، بحث کرون تقریبا منتفی هست چون طبق گراف های موجود در زمانی که این مشکل به وجود میاد اصلا فشاری روی سرور نیست !

از طرف سوئیچ هم نبود چون نه سایر سرورها این مشکل رو داشتند و نه مشکل ما مربوط به سوئیچ بود و همیشه با ریبوت سرور همه چیز حالت عالی پیدا میکرد

در ضمن نمی دونم شما چقدر با وی ام ویر کار کردید ولی هم میشه وی پی اس ها رو کاملا لیمیت کرد و هم گراف دقیق از رِسورس های وی پی اس ها داشت

به هر حال واقعا از شما تشکر میکنم که وقت گذاشتید و نظرات علمی و فنی خودتون رو بیان کردید

نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
    سلام آقای علمدار
    اولا قصد بنده فقط کمک به ایشون بود نه چیز دیگه. هم به ایشون پیام خصوصی دادم هم تو یاهو مسنجر پی ام دادم و هم به شما تیکت زدم. شماره هم دادم تا بشه در سریعترین زمان ممکن مشکل رو حل کرد وگرنه قصد دیگه ای نبود.
    دوما مشکل ایشون همونطوری که به شما گفتم نه به شما نه به دیتاسنتر و نه به خود سرور مربوط نمی شه بلکه مشکل ایشون خرابکاری وی پی اس هایی هست که توی شبکه سرور ایشون مشکل ایجاد کردند. حداقل خود من ماهی ۲ بار با چنین موضوعی مواجه می شم و سر این موضوع اینقدر با تجربه شدم که حد نداره در ضمن شما می تونید در مورد داون تایم هایی که تو سرورهای من به خاطر چنین موضوعی پیش میاد سوال کنید که حرفام رو تایید می کنند!
    سوما کیفیت خدمات شما کاملا مطلوب هست و تا به حال من راضی بودم و به بقیه دوستان هم که سراغ سرور اختصاصی گرفتند سایت شما رو معرفی کردم. اگه خلاف این بود خودم ۲ تا سرور با اون قیمت از شما نمی گرفتم
    چهارما اگه تاپیک های من موجب سوتفاهم شده من از شما معذرت می خوام و الان نسبت به ویرایش محتوای تاپیک ها اقدام می کنم.
    امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی تموم شه و عروس و دوماد به پای هم پیر شن
    جواب چهارما : بحث ناراحت شدن یا نشدن بنده نیست ، وقتی تاپیکی به این مرحله رسیده انتظار میره هر کس نظر و علمی رو که داره به اشتراک بگذاره تا همه استفاده کنند

شاید این مشکل برای سایر اعضای انجمن هم اتفاق بیافته و با استفاده از همین تاپیک و راهنمایی های امثال من و شما مشکل به راحتی حل بشه ( i know , you know , we know )

در مورد سرور هم عرض کردم فعلا در حال تغییر کل سخت افزار هستیم ، باز هم اگر مشکل حل نشد از راه حلی که شما فرمودید استفاده میکنیم ، از اطمینان و برخورد شما تشکر می کنم
    ویرایش توسط TukaNet : October 23rd, 2011 در ساعت 04:38

2. تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)