ممنون ساسان جان از پاسخی که دادید
یک سرور اختصاصی جهت وارز (دانلود با سطح بالا) که قبلا روی xlhost با 4 ترابایت اطلاعات و 10-12 ترابایت مصرف پهنای باند ماهانه و پورت 100mb هیچ مشکلی را نداشتم و از کیفیت و پشتیبانی خوبی هم برخوردار بودم ولی چون قصد توسعه بیشتری داریم و با بعضی از دوستان صحبت شد گفتند پورت 100mb جوابگوی شما نخواهد بود و به دلیل اینکه xlhost بیش از 100mb پورت ارائه نمی دهد و همچنین به دلیل مصرف بالای پهنای باند مصرفی در صورت افزودن پهنای باند اضافی قیمت بالایی تمام میشود به همین دلیل دنبال سرور اختصاصی بر روی دیگر دیتاسنترهای قدرتمند و از همه مهمتر قابل اطمینان هستم که (کپی رایت / پشتیبانی / پورت اختصاصی 1gb یا بیشتر / کیفیت شبکه و سرعت بالا / کیفیت سخت افزاری) برایم مهمتر از هزینه اولیه هست و اگر از نظر کیفیت دیتاسنتری را نظیر xlhost با پورت خوب و فاکتورهایی که در بالا به آن اشاره شد نمیتوان پیدا کرد چه پیشنهادی برای چنین فاکتورها و مشخصاتی دارید..
فکر میکنم در صورت انتخاب از هلند بهترین گزینه های حال حاظر با توجه به (NetRouting , WorldStream , SnelServer) صحبتهای انجام شده باشه و در غیر این صورت هم باید سراغ xlhost سابق بروم
از بین kimsufi.co.uk و ovh.co.uk که هر دو واقع در انگلیس هستند اگه اشتباه نکنم از نظر پورت و سخت افزار Ovh odg خیلی بهتر از kimsufi هست که از سال 1996 شروع به کار کرده و سابقه خوبی هم داره فقط باید دید فاکتورهای لازمی که مد نظر ما هست (کیفیت ، پشتیبانی ، سخت افزار ، پورت اختصاصی ، شبکه سخت افزاری با کیفیت و...) را دارند یا مثل دیگر دیتاسنترهای انگلیسی به کپی رایت حساس هستند البته اگر قصد انتخاب در بین دیتاسنترهای آمریکایی را داشته باشم تنها گزینه من xlhost هست.. پس لطفا یا از بین گزینه های زیر نظر خود را اعلام کنید یا در مورد xlhost راهنمایی کنید و نظرات و پیشنهادات خودتان را اعلام کنید
لطفا به اصل مطلب بپردازید نه اشتباهات متن و پرداختن به نظرات دیگران.. لطفا نظر خود را اعلام کنید و بهترین پیشنهاد خود را با دلیل مطرح کنید