با تشکر بسیار از پاسخ سریع و کامل شما
در مورد راهنمایی هم که فرمودید بسیار درست می فرمایید ، من همیشه به بقیه دوستان هم پیشنهاد می دم به هیچ وجه وارد این بخش نشن . من خودم هم چند بار استارت زدم که وارد مسائل میزبانی وب بشم که آخرین بارش بر می گرده به حدود یک سال پیش که به شدت هم از نظر مالی و هم از نظر استرس و هم از نظر مشکلاتی که برای سایت های ما به وجود آمد متضرر شدم . البته با توجه به تجربیات گذشته ، این سری تا حالا هیچ مشکلی حادی پیش نیومده و البته امیدوارم که مشکل حادی پیش نیاید
ولی به هر حال یه کم علاقه هم نسبت به این بخش داریم و از طرف دیگه فکر می کنم باید ، کمی در مورد هاستیگ ( مخصوصا لینوکس ) اطلاعاتمون رو بیشتر کنیم و مخصوصا این که برخی از برنامه های وبی که نوشته می شه نمی شه رو سرور های اشتراکی باشه و نیاز به کانفیگ هایی هست که باید خودمون انجام بدیم و به روت که دست خودمون باشه ، احساس نیاز می شه .
من هم مثل شما کاملا با این تفکر که برنامه نویس وب نباید تو این مسائل دخالت بکنه ، موافقمو اگر دوست برنامه نویسی داره این سطور رو می خونه توصیه می کنم خودش رو درگیر مسائل فنی هاستیگ نکنه و به جاش سعی کنه برنامه بهتری بنویسه
باز هم تشکر از شما