-
October 22nd, 2011, 16:50
عضو انجمن
راه اندازی میل سرور با MDaemon لطفا راهنمایی کنید
سلام
من ورژن 11 MDaemon رو روی سرور ویندوز 2003 نصب کردم. مشکلم اینجاست که من دامین ندارم و فقط IP دارم. برای ورود به پنل تنظیمات از آدرس IP:1000 استفاده میکنم. اما برای ورود به اینترفیس کاربر برای ارسال و دریافت ایمیل نمیدونم از چه آدرسی استفاده کنم.
همه جا گفته شده اینجوری وارد شید:
mail.yourdomain
خوب من دامین ندارم چجوری وارد شم؟
ip خالی هم که روت Xampp رو میاره بالا
-
-
October 22nd, 2011 16:50
# ADS
-
October 22nd, 2011, 16:53
پاسخ : راه اندازی میل سرور با MDaemon لطفا راهنمایی کنید
می تونید یک دامنه توی فایل hosts تون تعریف کنید. مثلا mylocaldomain.dm رو به ای پی لوکابتون assign کنید و توی تنظیمات میل سرور این دامنه رو معرفی کنید . توجع کنید روی این دستگاه که hosts ست کردید فقط می تونید با این دامنه کار کنید.
-
-
October 22nd, 2011, 16:58
عضو انجمن
فایل hosts میدونم کجاست. چجوری اونجا میشه یک دامنه تعریف کرد؟ و داخل میل سرور کجا باید معرفیش کنم ممنون میشم دقیق تر بگید؟
و اینکه یعنی هیچ راهی نداره از راه دور بتونم با ip بدون دامنه استفاده کنم؟
ویرایش توسط nekooee : October 22nd, 2011 در ساعت 17:39
-
-
October 25th, 2011, 14:15
عضو انجمن
من الآن یک دامنه هم ست کردم روی سرور ویندوزم. الآن باز هم با آدرس mail.mydomain میل باکس بالا نمیاد
کسی میدونه چجوری باید وارد میل باکسم بشم؟
الآن فقط بعد از دامین که پورت 1000 رو وارد میکنم وارد تنظیمات برنامه میشه ولی نمیدونم چجوری وارد میل باکس باید بشم که ایمیل بزنم یا ایمیلهام رو بخونم.
لطفا راهنمایی کنید
-
-
October 25th, 2011, 17:10
دوست عزیز، برای دسترسی به اینترفیس مدیریت میل یا به عبارت دیگه WorldClinet باید از پورت 3000 استفاده کنید یعنی IP:3000، البته توی خود Mdaemon چک کنید که حتماً worldclient، فعال هستش.
ویرایش توسط eastofsorrow : October 25th, 2011 در ساعت 17:16
-
تعداد تشکر ها از eastofsorrow به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2011, 17:37
عضو انجمن
خیلی ممنون لطف کردین که پاسخ دادین. بله همینطور بود وارد شدم. ولی مشکل اینجاست که الآن ایمیل میگیره ولی نمیفرسته! حالا به نظرتون مشکل از چی هست؟ من فقط نصبش کردم و لی چیزی رو تغییر ندادم
میشه باز هم راهنمایی کنید؟
با تشکر
-
-
October 25th, 2011, 17:42
به احتمال زیاد به فایروال مربوط میشه، فایروال سرور رو خاموش کنید، تست کنید.
-
-
October 25th, 2011, 18:00
عضو انجمن
وی پی اس ویندوز هست فایروال خود ویندوز وقتی کلیک میکنم میگه فایروال دیگری فعال هست که احتمالا روی سرور اصلی فعال هست. فکر نکنم مشکل از فایروال باشه. باید نامه بدم به مسئولین هاست بگم تو فایروال چی رو باز کنن؟
-
-
October 25th, 2011, 18:15
روی 2003 دقیقاً یادم نیست ولی روی 2008 mdeamon رو توی inbound rule و outbound rule اضافه می کنی مشکل حل میشه.
شما میتونی بگی گه پورتهای معمول ایمیل رو برات باز بزارن، مثل 25 و 110 و ... . لیست کاملشو سرچ بزنی پیدا می کنی.
تنظیمات DNS هم یه چک بزنی جای دوری نمیره :D
-
-
October 25th, 2011, 18:24
عضو انجمن
با این دستور تست کردم:telnet 77.95.228.25 25
Connecting To 77.95.228.25...Could not open connection to the host, on port 25:
Connect failed
چون تلنت کانکت نمیکنه مربوط به همون پورت میشه؟
در مورد تنظیمات dns من فقط نصبش کردم دیگه دست نزدم چون هیچی ازش سر در نمیارم !
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
ولی تو تنظیماتش هم اینپوت و هم اوت پوت port 25 هست. اگر مربوط به بسته بودن پورت بود ایمیل هم نباید میگرفت. تو اینترنت سرچ کردم خیلیها با ارسال مشکل داشتند احتمالا یک کاری باید انجام بدیم برای ارسال.
در مورد dns من دامین رایگان گرفتم از co.cc و همونجا IP سایت رو دادم. نمیدونم برای dns چیکار باید کرد. اگر نیاز هست تغییر بدم چیزی ممنون میشم راهنمایی کنید
-