سلام میخواستم ببینم چطوری میتونم اطلاعات کاربران در activedirectory رو به kayako وارد کنم؟ آیا kayako از activedirectory پشتیبانی میکنه؟
سلام میخواستم ببینم چطوری میتونم اطلاعات کاربران در activedirectory رو به kayako وارد کنم؟ آیا kayako از activedirectory پشتیبانی میکنه؟
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
● شناسه یاهو: pars.reseller
● آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
میشه یک خورده بیشتر توضیح بدید
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
● شناسه یاهو: pars.reseller
● آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
سلام
من تونستم اکتیو دایرکتوری رو به سیستم اضافه کنم ولی یه مشکلی هست. برای ورود به سیستم باید ایمیل وارد بشه؟ چطوری میتونم یک چیزی مثل این ایجاد کنم: userdomain@test.ir یعنی یک آدرسی به userdomain اضافه کنم بعنوان آدرس ایمیل.
kayako یک قسمت داره به نام login share اینجوری می تونید ورود اعضاتون رو از طریق اون مدیریت کنید. حالا برای active directory کسی login share script نوشته باشه رو نمی دونم ولی api ش کامله می تونید روی اون برای active directory هم بنویسید
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
بله نوشن ظاهرا :
Single Sign-on with Active Directory Intergration | Kayako Community Forums
سلام من یک سوال دارم من می خواستم که سیستم کایکو با whmcs ارتباط داشته باشه به طوری که کاربری وارد محیط whmcs است برای دادن تیک پشتیبانی زمانی روی ارسال درخواست پشتیبانی وارد سیستم کایکو بشه و همون یوزر و پسوردی که در whmcs وارد کرده برای ورود به کایکو همون باشه و با همن یوزر و پسورد وارد سیستم کایکو بشه و در کل اسکریپت whmcs با کایکو ارتباط داشته باشند درست مانند سایت شرکت فراسو سامانه پاسارگاد
کسی هست که کمک کنه
فکر کنم این انجمن بتونه کمک کنه
آموزش تصویری نصب kayako
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
چگونه میشه دو دیتابیس را با هم مرتبط کرد میشه واضح توضیح بدهید
سلام کسی نیست کمک کنه من می خواهم دیتابیس های اسکریپت کایکو را با اسکریت whmcs ارتباط داشته باشنند
اگر کسی هست لطفا کمک کنه بگه چجوری دو تا دیتابیس را ترکیب کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)