سلام یه هاست 10 گیگی واسه نصب لیچ واسه کار شخصی میخوام قیمتش هم مناسب باشه اگر میشه راهنمای کنید ممنونم
سلام یه هاست 10 گیگی واسه نصب لیچ واسه کار شخصی میخوام قیمتش هم مناسب باشه اگر میشه راهنمای کنید ممنونم
50 گیگ فضا ماهانه 10 تومان.
100 گیگ ترافیک
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
نوین پردازش عصر پردیس - کارت خريد
امشب یا فرداشب سرور هاست دانلود راه اندازی میشه .. با قیمت خوب میتونیم در خدمت باشیم![]()
سلام
ما 10 گیگ فضا با 50 گیگ ترافیک رو سالانه 100 هزار تومان ارائه میکنیم. لطفا نظرتون رو اعلام کنید.
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
Hostpolis
میشه بگید سرعت در چه حدی هست جسارت نباشه چون من یه بار هاست گرفته بودم سرعتش از 37 کیلو بایت بیشتر نمیرفت قدرت ریموت هم نداشت وسط ریموت یا ارور میداد یا فایل را خراب میکرد یکم توضیح بدید ممنونم
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
اگر پیدا نشد امشب چیزی میمونم تا شما راه اندازی کنید ممنونم
لیان سرور
من متوجه منظور شما نشدم. ولی سرورهای ما همه به کانکشن 100 مگ وصل هستند. میتونید برای 7 روز تست کنید.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
قیمتی که عرض کردم کاملا مقطوع هست. ما سرویس ماهانه معمولا نمیدیم. ولی در مورد شما استثنائا قیمت سالانه رو تقسیم به 12 کردم. هزینه ماهانه براتون 8 هزار تومان میشه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)