من نصبش کردم سی پنل رو روی وی پی اس الان مرحله نصبش از طریق وب مونده لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
- Step 1:
Agreement- Step 2:
Setup Networking- Step 3:
Setup IP Addresses- Step 4:
Nameservers- Step 5:
Services- Step 6:
Set Up Quotas
ویرایش توسط hg-ahvaz : January 11th, 2012 در ساعت 20:18
سلام من سی پنل نصب کردم اما بازم با بیشتر اسکریپت ها مشکل داری
بعضی ها هم میگه دیتا بیسی وجود نداره
چی کار کنم ؟!
قبلا یه تایپک تخصصی بود برای آموزش csf ، متاسفانه الان یادم نیست لینکش رو، اگر شما دارید لطفا بدید . (لینک رو)
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
دوستمون که سی پنل نصب کرده بودن و پیج باز نمیشد باید ببینن کامل نصب شده سی پنل یا نه
حالا اگه کامل نصب نشده باشه دستور نصب سی پنل رو در اس اس اچ وارد کنید
اگه با پیغام خطا روبرو شدید که فایل lock موجود هست این یعنی سی پنل ناقصه و چند مورد دیگه که هیچ راهی هم نداره و باید os reload یا os rebuild بشه
استپ ها رو بگید تا راهنمایی کنم / توی کدوم گیر کردید؟
دوست بعدی گفته بودن :
مشکل از کانفیگ هستسلام من سی پنل نصب کردم اما بازم با بیشتر اسکریپت ها مشکل داری
بعضی ها هم میگه دیتا بیسی وجود نداره
چی کار کنم ؟!
کدوم اسکریپت رو میخواید نصب کنید؟
شما در کانفیگ جدیدتون با مقادیر سرور قبل تفاوت ایجاد کردید
فایل های conf.php , config.php , configuration.php رو برسی کنید دیتابیس رو اصلاح کنید مشکلاتتون کاملا حل میشه
در مورد فایروال ها هم مشکلتون رو بگید کجاست تا راهنمایی کنم
دوستان اگه ج دادید در اینجا پ.خ هم بدید و لینک این تاپیک هم بزارید تا یادم باشه سر بزنم و راهنمایی کنم
وارز دیتــــــــا پرداز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)