فکر نکنم صد یا دویست تا تک تومنی اینقدر مهم باشه که رو کسب درآمد یه هاست فروش اثر بذاره !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
تاثیر که نداره، ولی جذب مشتری داره!
یه هاستینگی که .آی آر میده 3800 با یکی که میده 14400 ممکنه فرق زیادی با هم نداشته باشن، ولی جذب مشتری داره! به شخصه تجربه کردم. مثلاً من نوعی که یه محصول خوب دارم برای فروش و ارزون هم دارم میدم (هاست و دامین نیست)، میتونه یه جذب مشتری برای هاستینگم هم باشه (با توجه به استقبالی که از این محصول میشه!)
بگذریم ...
ایشالا در سرویس دهیتون مثل همیشه موفق و پیروز باشین ...
خسته نباشند یه باره دامین هم ندنددر ضمن پنل اختصاصی به دامنه واسه مشتری نمیده ... و قابلیت ساخت نیم سرور نیست که باید ایمیل کنید یا به پشتیبانشون بگید ....
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خیلی از شرکت هایی که دامنه ثبت میکنن نمیدن!
به نظر شما 4 الی 5 هزار تومان برای دات کام به صرفه نیست برای کساییکه حالا یا ارزون میخوان یا اسپانسر دامنه میشن؟!
در ضمن دامنه ها برای تغییر دی ان اس تو پنل رسیلر هست!
:rolleyes: نسبت به قیمتش بد نیست!
البته من اینو تایید نمیکنم!
فقط دایرکتی! رو من تایید میکنم!
با سلام دوست عزیز.نمیدونم این مطلب برای کی است.اما امروزه قیمت دلار بسیار بالا رفته است و قیمت ثبت دامنه در شرکت ایرنیک 16000 است.اما شرکت های دیگر با 4000 تومن هم دامنه میدهند.یا مثلا دامنه ی .com بین 38000 تا 60000 است ولی در طلاهاست 31500 است.اگر میخواهید تعرفه های کامل را ببینید به ادرس زیر بروید.
http://fredow.loxblog.com/post/122/ثبت%20دامنه%20ی%20ارزان.htm
الان ارزان تر از 3900 ای ار را ندیدم.
دات کام هم 30 هزارتومان ارزانتر نیست.
ما 4120 ای ار و 36000 تومان دات کام را ثبت می کنیم با کنترل پنل اختصاصی برای دات کام
ای ار هم مستقیما nic.ir ثبت می شود
www.
3900 گذشت الان نیک گرون کرده
talahost.com
هم معتبر هم ارزان
به دوستان عزیز دیگه بر نخوره مخلص همه هستیم
اگر شما هم دامنه ای ثبت کرده اید و از امکانات پنل دامنه خود رضایت ندارید یا برای هر افزونه ای باید هزینه پرداخت کنید دامنه خود را به سایت ما منتقل کنید
بعضی از امکانات متفاوت پنل دامنه آریانا 24 :
- مدیریت حرفه ای دی ان اس ها
- فوروارد دامنه
- جابجائی دامنه (این مورد با انتقال دامنه متفاوت هست به طوری که
با انتقال شما میتونید دامنه رو از سایتی به سایت دیگه منتقل کنید
اما در جابجائی دامنه شما میتونید دامنه رو از کاربری به کاربر دیگه در پنل دایرکتی جابجا کنید)
- هاست ایمیل و استفاده از امکانات ایمیل
اینا مواردی هست که در سایت های دیگه وجود نداره
اما امکانات اصلی مثل انتقال ,اطلاعات رابط دامنه , فوروارد ایمیل قفل ثبت کننده مدیریت نیم سرورها محافظ اطلاعات و ...
که در تصویر زیر نمای کوچکی از پنل را میبینید
همچنین با ثبت دامنه در سایت آریانا 24 لذت خرید ارزان را تجربه کنید
TLD Year Price Com. 1 35000 Org. 1 19250 Net. 1 22750 Biz. 1 10500 Ir. 1 7000 In. 1 14000 PW. 1 14000 Asia. 1 17500 ... ... ...
آریانا 24 فصلی متفاوت از امکانات و پشتیبانی
فروشگاه داری ؟ در شاپ کو ثبت کنید . دنبال فروشگاه میگردی ؟ شاپ کو به شما کمک میکنه !
شاپ کو مرجع فروشگاه های اینترنتی ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)