نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
دوست عزیز ،

دریافت اطلاعات کاربر اگه قرار باشه با صفحه fake انتقال کارت به کارت انجام بشه ، با صفحه fake پرداخت انلاین هم میشه ...

تنها فایده اینکه یکی شماره کارت و رمز یکی دیگه رو داشته باشه ایناس :

1- اینترنتی کارت به کارت کنه ...
2- اینترنتی خرید کنه

مورد 2 که ربطی به اقدام اینا نداشت ... چون خرید اینترنتی همچنان پا برجاست.

مورد 1 هم طرف میره بانک صورتحساب میگیره می بینه از حسابش کم شده میگه آقا این پولو من برنداشتم پیگیری کنید ...

درسته ؟

در ضمن ، من خوندم که قراره دریافت مانده هم حذف بشه ، و این خدمات فقط به افرادی که توکن (رمزیاب) دارند ارائه بشه ، خوب در این صورت افراد خارج از کشور باید بیان ایران یک توکن بگیرن و دوباره برگردن... پس عملا این کار نشدنی هست
دوست من شاید جواب شما این باشه ،

وقتی اطلاعات کارتی سرقت میشه دو راه برای استفاده از آن کارت هست که خودتان گفتید (1- کارت به کارت 2- خرید اینترنتی از طریق درگاه پرداخت انلاین)
وقتی مورد یک که بی در و پیکر هست بسته بشه فقط مورد 2 هست که در اینجا صاحب درگاه کاملا مشخص است (شرکت یا شخصی که هویتش کاملا مشخص شده تا درگاه گرفته ) و تفاوتش با کارت به کارت زمین تا اسمونه

مورد دومی هم که گفتم در مورد محصولات غیر مجاز کاملا مصداق داره الان شما نسبت سایت ها فروش که کارت به کارت کار می کنند تا انهایی که درگاه دارند را اگر مقایسه کنید می بینید که خیلی از سایت هایی که چیزپی ان میفروشن یا مشابه این کارت به کارت عمل می کنن خیلی از کسایی هم که سعی کردن با درگاه پرداخت انلاین چیز غیرمجازی بفروشن ریپورت شدن و درگاهشان را بانک مسدود کرده ... پس فروش محصولات غیرمجاز بدون قابلیت کارت به کارت وابسته به گرفتن درگاه پرداخت انلاین میشه که گرفتن درگاه هم به این سادگی ها نیست حتی اگر بگیرید هم با یک ریپورت درگاه را می بندن ...

این حرف را روی چه حسابی میزنید:
مورد 1 هم طرف میره بانک صورتحساب میگیره می بینه از حسابش کم شده میگه آقا این پولو من برنداشتم پیگیری کنید ...

من الان توی پست بالا یک داستان کاملا واقعی را تعریف کردم ! اگر دقت کنی کارت قربانی را سرقت کردن پول هم به حساب من ریخته بودن ! من پولی را بازگشت ندادم چون درمقابل پول سرویسی را داده بودم و به من مربوط نمیشد ! بانک هم پولی به طرف نداده فقط گفته میتونی بری شکایت کنی که طرف رفته بود شکایت کرده بود و چیزی هم دستش را نگرفت چون طرف همه چیزش سرقتی بود ! موبایل ! کارت بانک ! ....

اگر واقعا اینجوری که شما میگی بود و میرفتی بانک میگفتی اقا این پولو من برنداشتم پیگیری کنید بانک هم پولو بهت پس میداد خیلی خوب بود ولی واقعا اینجوری نیست ...