کار بسیار خوبی کردنامکان کارت به کارت در سایت بانک ها به شکل دیگری قابل دسترس خواهد بود که خیلی هم ساده هست شما یک سر میرید شعبه بانک و درخواست اینترنت بانک می کنید و یک نام کاربری و کلمه رمز بهتون میدن که وارد اینترنت بانک می شوید و انتقال را انجام می دید ...
علت اصلی این کار 1- سرقت از کارت مردم 2- جلوگیری از فروش راحت محصولات غیر مجاز که اولی مهم تر است
تراکنش ناشناس با این وضعیت وجود داره ! یه سناریو خیلی ساده هم داره
1- مشتری ها بخت برگشته برای خرید یک محصول (معمولا غیر مجازه که قربانی نخواد بره شکایت کنه مثل چیز پی ان ) وارد صفحه fake میشن و اطلاعات کارت را خیلی ساده میدن دست هکر
2- هکر یک کارت بانکی ***ی داره که پول را توسط ان خرج یا از خودپرداز دریافت میکنه یا
3- شما هیچ جوری نمی تونی به پولت برسی ! چون نه صاحب کارت ***ی میتونه مقصر باشه تنها حساب را مسدود میکنن نه پولی تو حسابه که به شما برگرده !
متاسفانه این روش خیلی فراگیر شده !
من شخصا این رو تجربه کردم یک بنده خدایی زنگ زد و گفت شماره پیگیری xxx در فلان تاریخ مبلغ 90 هزارتومان به حساب شما ریختن من چک کردم دیدم درسته !
گفت کارت من را به همین صورت بالا اطلاعاتش را ***یدن و از شما خرید کردن
منم مشخصات خریدار که یه موبایل ایرانسل و یه ایمیل بود را بهش دادم !
یک هفته بعد دوباره تماس گرفت
گفتم چیکار کردی ؟ گفت هیچی دنبالشیم ! موبایل ایرانسل ***ی هست ! کارت و حساب ***ی هست ! پول را خرج کرده ! یا برداشته از حساب ! مبلغ کلی که تا حالا برای همین یک *** ثبت شده بود 18 میلیون تومن بود ...
خلاصه نتیجه اخلاقی این هست که کارت به کارت همینجوری بدون در و پیکر خطرناکه حداقل وقتی شما تو اینترنت بانک با هویت مشخص این کار رو انجام بدی خیلی از این ماجرا ها جم میشه و کمتر مردم ضرر می کنن![]()