نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
روی سوال شما با بنده بوده ...

تراکنش ناشناس چیست ؟
اگه منظورتون د.ز.د.ی یا انتقال کارت به کارت از حساب افراد دیگر هست ، که کاملا قابل پیگیری هست ، شماره کارت فرستنده ، گیرنده و .... در دسترس هست.
کار بسیار خوبی کردن امکان کارت به کارت در سایت بانک ها به شکل دیگری قابل دسترس خواهد بود که خیلی هم ساده هست شما یک سر میرید شعبه بانک و درخواست اینترنت بانک می کنید و یک نام کاربری و کلمه رمز بهتون میدن که وارد اینترنت بانک می شوید و انتقال را انجام می دید ...

علت اصلی این کار 1- سرقت از کارت مردم 2- جلوگیری از فروش راحت محصولات غیر مجاز که اولی مهم تر است

تراکنش ناشناس با این وضعیت وجود داره ! یه سناریو خیلی ساده هم داره

1- مشتری ها بخت برگشته برای خرید یک محصول (معمولا غیر مجازه که قربانی نخواد بره شکایت کنه مثل چیز پی ان ) وارد صفحه fake میشن و اطلاعات کارت را خیلی ساده میدن دست هکر
2- هکر یک کارت بانکی ***ی داره که پول را توسط ان خرج یا از خودپرداز دریافت میکنه یا
3- شما هیچ جوری نمی تونی به پولت برسی ! چون نه صاحب کارت ***ی میتونه مقصر باشه تنها حساب را مسدود میکنن نه پولی تو حسابه که به شما برگرده !

متاسفانه این روش خیلی فراگیر شده !
من شخصا این رو تجربه کردم یک بنده خدایی زنگ زد و گفت شماره پیگیری xxx در فلان تاریخ مبلغ 90 هزارتومان به حساب شما ریختن من چک کردم دیدم درسته !
گفت کارت من را به همین صورت بالا اطلاعاتش را ***یدن و از شما خرید کردن
منم مشخصات خریدار که یه موبایل ایرانسل و یه ایمیل بود را بهش دادم !
یک هفته بعد دوباره تماس گرفت
گفتم چیکار کردی ؟ گفت هیچی دنبالشیم ! موبایل ایرانسل ***ی هست ! کارت و حساب ***ی هست ! پول را خرج کرده ! یا برداشته از حساب ! مبلغ کلی که تا حالا برای همین یک *** ثبت شده بود 18 میلیون تومن بود ...

خلاصه نتیجه اخلاقی این هست که کارت به کارت همینجوری بدون در و پیکر خطرناکه حداقل وقتی شما تو اینترنت بانک با هویت مشخص این کار رو انجام بدی خیلی از این ماجرا ها جم میشه و کمتر مردم ضرر می کنن