نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: خبر مهم برای ارائه دهندگان خدمات هاستینگ بدون درگاه ایترنتی (انتقال وجه کارت به کارت مسدود می شود)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mohammad_reza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

پیش فرض پاسخ : خبر مهم برای ارائه دهندگان خدمات هاستینگ بدون درگاه ایترنتی (انتقال وجه کارت به کارت مسدود می شود)

آیا اینکه تراکنش های ناشناس رو ببندند،"پاک کردن"صورت مسئله هست و در این صورت راه حل پیشنهادی شما به این مسئله جیست؟
    روی سوال شما با بنده بوده ...

تراکنش ناشناس چیست ؟
    اگه منظورتون د.ز.د.ی یا انتقال کارت به کارت از حساب افراد دیگر هست ، که کاملا قابل پیگیری هست ، شماره کارت فرستنده ، گیرنده و .... در دسترس هست.
    ✦✦ سپید وب - طراحی وب سایت و قالب وردپرس ✦✦

ایمیل: info (a) sepidweb (dot) com

2. تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

پیش فرض پاسخ : خبر مهم برای ارائه دهندگان خدمات هاستینگ بدون درگاه ایترنتی (انتقال وجه کارت به کارت مسدود می شود)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
    روی سوال شما با بنده بوده ...

تراکنش ناشناس چیست ؟
    اگه منظورتون د.ز.د.ی یا انتقال کارت به کارت از حساب افراد دیگر هست ، که کاملا قابل پیگیری هست ، شماره کارت فرستنده ، گیرنده و .... در دسترس هست.
    کار بسیار خوبی کردن امکان کارت به کارت در سایت بانک ها به شکل دیگری قابل دسترس خواهد بود که خیلی هم ساده هست شما یک سر میرید شعبه بانک و درخواست اینترنت بانک می کنید و یک نام کاربری و کلمه رمز بهتون میدن که وارد اینترنت بانک می شوید و انتقال را انجام می دید ...

علت اصلی این کار 1- سرقت از کارت مردم 2- جلوگیری از فروش راحت محصولات غیر مجاز که اولی مهم تر است

تراکنش ناشناس با این وضعیت وجود داره ! یه سناریو خیلی ساده هم داره

1- مشتری ها بخت برگشته برای خرید یک محصول (معمولا غیر مجازه که قربانی نخواد بره شکایت کنه مثل چیز پی ان ) وارد صفحه fake میشن و اطلاعات کارت را خیلی ساده میدن دست هکر
    2- هکر یک کارت بانکی ***ی داره که پول را توسط ان خرج یا از خودپرداز دریافت میکنه یا
    3- شما هیچ جوری نمی تونی به پولت برسی ! چون نه صاحب کارت ***ی میتونه مقصر باشه تنها حساب را مسدود میکنن نه پولی تو حسابه که به شما برگرده !

متاسفانه این روش خیلی فراگیر شده !
    من شخصا این رو تجربه کردم یک بنده خدایی زنگ زد و گفت شماره پیگیری xxx در فلان تاریخ مبلغ 90 هزارتومان به حساب شما ریختن من چک کردم دیدم درسته !
    گفت کارت من را به همین صورت بالا اطلاعاتش را ***یدن و از شما خرید کردن
    منم مشخصات خریدار که یه موبایل ایرانسل و یه ایمیل بود را بهش دادم !
    یک هفته بعد دوباره تماس گرفت
    گفتم چیکار کردی ؟ گفت هیچی دنبالشیم ! موبایل ایرانسل ***ی هست ! کارت و حساب ***ی هست ! پول را خرج کرده ! یا برداشته از حساب ! مبلغ کلی که تا حالا برای همین یک *** ثبت شده بود 18 میلیون تومن بود ...

خلاصه نتیجه اخلاقی این هست که کارت به کارت همینجوری بدون در و پیکر خطرناکه حداقل وقتی شما تو اینترنت بانک با هویت مشخص این کار رو انجام بدی خیلی از این ماجرا ها جم میشه و کمتر مردم ضرر می کنن

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    کار بسیار خوبی کردن امکان کارت به کارت در سایت بانک ها به شکل دیگری قابل دسترس خواهد بود که خیلی هم ساده هست شما یک سر میرید شعبه بانک و درخواست اینترنت بانک می کنید و یک نام کاربری و کلمه رمز بهتون میدن که وارد اینترنت بانک می شوید و انتقال را انجام می دید ...

علت اصلی این کار 1- سرقت از کارت مردم 2- جلوگیری از فروش راحت محصولات غیر مجاز که اولی مهم تر است

تراکنش ناشناس با این وضعیت وجود داره ! یه سناریو خیلی ساده هم داره

1- مشتری ها بخت برگشته برای خرید یک محصول (معمولا غیر مجازه که قربانی نخواد بره شکایت کنه مثل چیز پی ان ) وارد صفحه fake میشن و اطلاعات کارت را خیلی ساده میدن دست هکر
    2- هکر یک کارت بانکی ***ی داره که پول را توسط ان خرج یا از خودپرداز دریافت میکنه یا
    3- شما هیچ جوری نمی تونی به پولت برسی ! چون نه صاحب کارت ***ی میتونه مقصر باشه تنها حساب را مسدود میکنن نه پولی تو حسابه که به شما برگرده !

متاسفانه این روش خیلی فراگیر شده !
    من شخصا این رو تجربه کردم یک بنده خدایی زنگ زد و گفت شماره پیگیری xxx در فلان تاریخ مبلغ 90 هزارتومان به حساب شما ریختن من چک کردم دیدم درسته !
    گفت کارت من را به همین صورت بالا اطلاعاتش را ***یدن و از شما خرید کردن
    منم مشخصات خریدار که یه موبایل ایرانسل و یه ایمیل بود را بهش دادم !
    یک هفته بعد دوباره تماس گرفت
    گفتم چیکار کردی ؟ گفت هیچی دنبالشیم ! موبایل ایرانسل ***ی هست ! کارت و حساب ***ی هست ! پول را خرج کرده ! یا برداشته از حساب ! مبلغ کلی که تا حالا برای همین یک *** ثبت شده بود 18 میلیون تومن بود ...

خلاصه نتیجه اخلاقی این هست که کارت به کارت همینجوری بدون در و پیکر خطرناکه حداقل وقتی شما تو اینترنت بانک با هویت مشخص این کار رو انجام بدی خیلی از این ماجرا ها جم میشه و کمتر مردم ضرر می کنن
    بنده برای خریدهای دوستان در صورت کارت به کارت بودن اسکن کارت آنها را درخواست میکنم.
    دوستانی که با بنده تجربه پرداخت بین الملل داشته اند در جریان هستند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)