با سلام
من تا حالا از دامين هاي پولي استفاده نكردم و ميخوام يه دامين ir بگيرم فقط ميخوام بدونم ايا دامنه ir مثل دامين رايگان tk كنترل پنلش دست خودمونه و هر وقت خواستيم dns رو تغيير بديم ميشه يانه
با تشكر
با سلام
من تا حالا از دامين هاي پولي استفاده نكردم و ميخوام يه دامين ir بگيرم فقط ميخوام بدونم ايا دامنه ir مثل دامين رايگان tk كنترل پنلش دست خودمونه و هر وقت خواستيم dns رو تغيير بديم ميشه يانه
با تشكر
سلام
بله کنترل پنل این پسوند در سایت
nic.ir هست و باید از هر شرکتی که خرید میکنید شناسنه پنلتون در این سایتو برای ثبت دامنه در اون اعلام کنید
موفق باشید
نه دوست عزیز. در نیک فقط می تونید ان اس NS ثبت کنید. امکانات دیگر مثل آی پی و Child name server و ... ندارید.
دوست گرامی ... شما در پنل نیک.آی آر نمی تونید Child name server بسازید... و در کل، امکانات پیشرفته ی یک کنترل پنل دامین رو هرگز نداره ... حتی آی پی ها رو هم که شما فرمودی نادیده می گیره و پیغام می ده: "آی پی ها نادیده گرفته شدند "...
اقای askdin نیاز فقط نیاز به تعویض dns دارن.! بله میتونید عوض کنید.!
و در جواب شما : بله Child name server ندارد.! ولی IP رو قبول میکنه.! من dns های سایتم رو روی دامنه .IR وصل کردم.!
قبلا قبول نمی کررد آی پی رو ... سپاس از اطلاع رسانی دوست عزیزاحتمالا جدیدا یه تکونی به خودشون دادن و این امکان رو گذاشتن !
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
راستی دوست عزیز! آیا مشکلی نداشتی از وقتی دی ان اس هاتو روی آی آر ست کردی؟ بگو که برای دیگران هم تجربه ای بشه... قبلا دوستان روی دامنه cc مشکل داشتن ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)