ویرایش توسط MagicVps.Com : November 17th, 2011 در ساعت 12:11
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من از ایشون سرویس گرفتم ، واقعا هم کیفیت سرور و هم کیفیت پشتیبانی عالیه
البته سرور انگلیس رو من تست نکردم هنوز![]()
با سلام بنده هم یه سرور Mikrotik خریداری کردم که تا الان نمیشه گفت راضیم باید گفت محشره مخصوصا که مستقیما با ساپورت Mikrotik هم در ارتباطم (Support@mikrotik.com ) میشه گفت که تا الان بی نظیره امیدوارم که از اینم بهتر بشه![]()
ما هم تحویل گرفتیم مثل سرویسهای قبلیشون فوق العاده واقعا ممنون
سرورهای سفارش داده شده ارسال شد
ویرایش توسط MagicVps.Com : October 20th, 2011 در ساعت 16:27
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بله عزیز برسی شده گفته شد هم که تا امشب تحیول داده میشود
همچننی گفته شد اطلاعات ریجستری خودتون تکمیل کنید که هنوز هیچ چیز تغیر نکرده
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
اطلاعات کاربری توسط شما تکمیل گردید
مشخصات سرور شما هم ارسال شد
دوست عزیز آفر آمریکاتون تموم شد؟سرعت انگلیس بهتره یا همون سینگل هپ خودتون؟
افر امریکا شاید یه چندتای ممونده باشه باید چک کنم
از نظر سرعت و کیفت هر دوتاشون دیتا سنتر معتبر هستند توی لوکیشنهای امریکا و اروپا و پورت هر دوتاشون هم 1 گیگ هست دیگه بستگی داره نیاز شما کدوم منظقه باشه وگرنه تفاوتی ندارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)