صفحه 18 از 29 نخستنخست ... 814151617181920212228 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 281

موضوع: فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

همچنان موجود هست ؟

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

نقل قول نوشته اصلی توسط si6arp نمایش پست ها
    همچنان موجود هست ؟
    تا چند روز اینده احتمال داره جا خالی بشه و همچینین اینکه اینشالله بزوردی سرور جدید تهیه میشود,
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    18 پست

2 تا وی پی اس 1 گیگ رم میخواستم
    با تخفیف

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

قیمت عزیز همونه که توی سایت هست تخفیف نداره برای 2 تا
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    83 پست

سلام
    خواستم هزینه را پرداخت کنم ولی سایتتون باز نمیشه؟
    http://www.magicvps.com/
    مثل ديوانگان از زندگى تان لذت ببريد، زندگى مثل يك رويا ميگذرد.

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dollar نمایش پست ها
    سلام
    خواستم هزینه را پرداخت کنم ولی سایتتون باز نمیشه؟
    http://www.magicvps.com/
    متاسفانه انسانهایی هستند که فقط اسمشون انسان هست وگرنه بلانسبت از حیوان هم پست تر هستند سایت زیر دی داس گزاشتن و به سایت حمله میکنند قبلاهم این موارد بوده که النا بیشتر شده
    برای این مورد هم ایپیهای خارج از ایران در حال حاضر بسته هست و فقط با ایپی ایران میشه لوگین کرد

موفق باشید

---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط r3z4 نمایش پست ها
    جدیدا در تیکت چه قدر با مشتریهای قدیمی بد حرف میزنید!!!
    بله با کسانی که از اطمینان سو استفاده کرده باشن یکسری موارد یاداور ی میکنم بهشون دیگه خودشون میدونند

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    83 پست

[QUOTE=MagicVps.Com;373712]متاسفانه انسانهایی هستند که فقط اسمشون انسان هست وگرنه بلانسبت از حیوان هم پست تر هستند سایت زیر دی داس گزاشتن و به سایت حمله میکنند قبلاهم این موارد بوده که النا بیشتر شده
    برای این مورد هم ایپیهای خارج از ایران در حال حاضر بسته هست و فقط با ایپی ایران میشه لوگین کرد

موفق باشید

-----------------------------------------------------
    خدا لعنتشون کنه ... ... بعضی ها برای اینک رقابت کنند بجای اینکه کیفیت کارشون را بالا ببرن دست به همچین کارهایی میزنن تا رقیبشون از دور خارج بشه که این رویه متاسفانه در بین ایرانی ها خیلی رواج داره ...
    من با آی پی ایران وارد میشم ولی باز نمیشه ...
    البته میتونم پرداخت کنم و در اینجا بهتون اطلاع بدم ...؟
    ویرایش توسط dollar : February 5th, 2012 در ساعت 09:48

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    122
    تشکر شده در
    80 پست

---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------

[/COLOR]
    بله با کسانی که از اطمینان سو استفاده کرده باشن یکسری موارد یاداور ی میکنم بهشون دیگه خودشون میدونند[/QUOTE]

شما به جای بد صحبت کردن و اینطوری جواب تیکت دادن میفرمودین چون چند روز دیر خبر دادین کنسل نمیشه و باید هزینه کامل پرداخت بشه و منم همین کارو میکردم! ما خیلی وقته داریم با هم کار میکنیم قبلا هم به شما ثابت شده که من پول شما رو نخوردم. بنابراین با مشتری قدیمیتون درست حرف بزنید یه زمان بود 2-3 برابر این هزینه رو من باید بهتون پرداخت میکردم و اینکارم کردم

این متن تیکت شما هست :
    شرمنده شما هستم دوست عزیز سرویس شما باید تمدید بشه کنسلی توی کار نیست میخواستید کگنسل کندی همون روز سررسدی میگفتید نه بعداز 8 روز نه از پشت کوه امدم نه هندی هستم ظاهرا احترام زیادی به مشنتری نباید گزاشت یه لطفی کنید شارجسرورتون بفرستید اینشالله سررسید ماه بعدی کنسل میتوندی کنید
    اینکه گزاشتم سررو شما روشن باشه و خاموش نکردم شما هم قرار بود چند روز یپش پول بفرستید
    این پول باری من ارزشی نداره
    ول یاینکه بخواهی خودت زرنگفرض کنی شرمنده شما هستیم لطفا شراج بفرستید دوست هم ندراید بفرستید مشکلی نداره گردن شما
    اینشاله که ردس خوندی و دیپلم دراید حداقل سیکیل نظام قدمی هم داشته باشدی یا همون سوم راهنمای قدیم کفایت میکنه فکر میکنم بدونید حق ناس چی باشه

بله من شعور نخوردن پول کسی رو دارم شما هم سعی کنید شعور تیکت جواب دادن و املا و انشا رو بیاموزید البته املای کلاس 1 دبستان برای شما کافیه که یاد بگیرید تایپ کنید.
    به دلیل قطعی و روزی 100 بار ریست شدن وی پی اس ها مجبور شدم کنسل کنم سرویس شما رو قبلا خوب بود الان روزی 6-7 بار ریستارت نشون میده سرور مونیتور من تو ریسورس میکروتیک میبینم آپ تایم 6 ساعت - 2 ساعت - 5 ساعت... از آخرین ریست.

تا زمانی که سرویس شما خوب بود من همیشه تو همین تاپیک و دیگر جاها تعریف و تایید کردم شما رو اما با این طرز صحبت و نگارش تیکت کوچه بازاری متاسفانه به جایی نمیرسید.
    تا آخر ماه کل افرادی که به واسطه من سرویس گرفتند ازتون کنسل میکنند که تعداد قابل قبولی هم هستند و متوجه می شید بعدا.
    هزینه وی پی اس شما هم پرداخت میشه تا آخر ماه اما بلااستفاده میمونه
    ممنونم

9. تعداد تشکر ها از r3z4 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط r3z4 نمایش پست ها

[/COLOR]
    بله با کسانی که از اطمینان سو استفاده کرده باشن یکسری موارد یاداور ی میکنم بهشون دیگه خودشون میدونند
    شما به جای بد صحبت کردن و اینطوری جواب تیکت دادن میفرمودین چون چند روز دیر خبر دادین کنسل نمیشه و باید هزینه کامل پرداخت بشه و منم همین کارو میکردم! ما خیلی وقته داریم با هم کار میکنیم قبلا هم به شما ثابت شده که من پول شما رو نخوردم. بنابراین با مشتری قدیمیتون درست حرف بزنید یه زمان بود 2-3 برابر این هزینه رو من باید بهتون پرداخت میکردم و اینکارم کردم

این متن تیکت شما هست :
    شرمنده شما هستم دوست عزیز سرویس شما باید تمدید بشه کنسلی توی کار نیست میخواستید کگنسل کندی همون روز سررسدی میگفتید نه بعداز 8 روز نه از پشت کوه امدم نه هندی هستم ظاهرا احترام زیادی به مشنتری نباید گزاشت یه لطفی کنید شارجسرورتون بفرستید اینشالله سررسید ماه بعدی کنسل میتوندی کنید
    اینکه گزاشتم سررو شما روشن باشه و خاموش نکردم شما هم قرار بود چند روز یپش پول بفرستید
    این پول باری من ارزشی نداره
    ول یاینکه بخواهی خودت زرنگفرض کنی شرمنده شما هستیم لطفا شراج بفرستید دوست هم ندراید بفرستید مشکلی نداره گردن شما
    اینشاله که ردس خوندی و دیپلم دراید حداقل سیکیل نظام قدمی هم داشته باشدی یا همون سوم راهنمای قدیم کفایت میکنه فکر میکنم بدونید حق ناس چی باشه

بله من شعور نخوردن پول کسی رو دارم شما هم سعی کنید شعور تیکت جواب دادن و املا و انشا رو بیاموزید البته املای کلاس 1 دبستان برای شما کافیه که یاد بگیرید تایپ کنید.
    به دلیل قطعی و روزی 100 بار ریست شدن وی پی اس ها مجبور شدم کنسل کنم سرویس شما رو قبلا خوب بود الان روزی 6-7 بار ریستارت نشون میده سرور مونیتور من تو ریسورس میکروتیک میبینم آپ تایم 6 ساعت - 2 ساعت - 5 ساعت... از آخرین ریست.

تا زمانی که سرویس شما خوب بود من همیشه تو همین تاپیک و دیگر جاها تعریف و تایید کردم شما رو اما با این طرز صحبت و نگارش تیکت کوچه بازاری متاسفانه به جایی نمیرسید.
    تا آخر ماه کل افرادی که به واسطه من سرویس گرفتند ازتون کنسل میکنند که تعداد قابل قبولی هم هستند و متوجه می شید بعدا.
    هزینه وی پی اس شما هم پرداخت میشه تا آخر ماه اما بلااستفاده میمونه
    ممنونم[/QUOTE]

از اونجایی که تاپیک جای این چیزها نیتس فقط یه توضیح میدم
    یکجوری میگی انگاری 1000 نفر فرستادین و از طرف شما بوده ما که به کارمون شکی نداریم گرون شده سرویس هرکی دوست داره میمونه هرکی هم دوست نداره میره عزیزم

به شما احترام گزاشتیم سرویستون نگر داتشتیم شما هم تماس گرفتید بعداز 8 روز از سر رسید که دارم میرم براتون پرداخت کنم بیشتراز 48 ساعت ا ز زمانی که داشتید میرفتید بانک پرداخت کنید گزشته بود که تکیت زدین کنسل میکنم قانون همه جا این هست سرویس یا کسنل میشه یا تمدید میشه اینطوری نیست که خونه خاله باشه مرد بودی صحبت کردی

این حرف زدی فکرکردی من با این حرفها خراب میشم مرد حسابی اینقدر ارزش داره که دورغ بخواهی بگی چطوری سرور شما فقط ریست شده بقیه ملت سروشون ریست نشده دروغوگیی هم حد و حسابی داره گردنت سپردمت به اوستا کریم

راستی یه حرفی هست باید شنیده باشی میگن اونجای ادم دروغگو

[root@S7 ~]# top
    top - 11:04:09 up 110 days, 16:19, 1 user, load average: 0.61, 0.52, 0.41
    Tasks: 128 total, 2 running, 126 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
    Cpu(s): 0.0%us, 0.3%sy, 0.0%ni, 99.0%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.7%si, 0.0%st
    Mem: 560664k total, 468712k used, 91952k free, 29104k buffers
    Swap: 1148608k total, 96k used, 1148512k free, 238916k cached

110 روزه که سرور اپ هست معمولا هر 3 یا 5 ماه یکبار ما سرو اصلی ریبوت میکنم که سررو رو فرم باشه

که از اخرین باری که ریوبت شده 110 روز
    گزشته
    اینهم مربوط به سرو شما در کنسول ولی ام ور ر که مشخصه 41 روزه خاموشی نداشته قبلش اگر خاموش شده هم بخطار شکایتهای پی در پی شما بوده

چطوره 8 ماه یوزر ما بودین یک شبه ما بد شدیم خیلی جالبه بقیه که مشکل ریست شدن نداشتن اینهم جالبه
    این مثل را باید شنیده باشید که میگن کرم از خود درخته
    حیف صداتون ضبط نرکدیم همین چند روز یپش که بوقلتون داشتید میرفتید بانک داشتید میگفتید که میخواهید همه سرورهاتون بیارید پیش من ارزونتر حساب کنم سررو گرون شده نمیتونی پول بدی مشکل من که نیست

هرکدوم مدیران خواست دسترسی میدم بیاد ببینه روی سرور که سررو نه خاموش شده نه چپیزی ایشون حرفی که نداشت جوابی نداشته داشته فکرکرده با این حرف منو خراب میکنه

که مثل یک قطره توی دریا ممیونه
    هرچند ما همیشه با سندو مدرک صحبت میکنم

کد HTML:
    184.154.30.** reg
    184.154.30.** ABUS reg
    184.154.36.** abus
    184.154.36.**  abus
    184.154.30.** abus
     r3z4
    ببنید چند بار شکایت داشتید مونده بودین چی کار پس بعد یکدفعه اگر ما بد بودیم اگر اپتایمون بد بوده . اینقدر یعنی ارزش داره که مردی خودش زیر پا بزاره

عزیزم راستی بهشون بگید همین امروز تا فردا کنسل کنند هرچی هم از زمان سرویسشون باقی مونده بهشون پس میدم مشکلی نداره عزیزم

خیلی باحالی
    نکته جالب قضیه اینکه ایشون هنوز پول شارج بعداز 12 روز و بابت سرویسی که روشن هست هنوز پرداخت نکردن بجای اینکه من طلبکار باشم ایشون طلبکار شده و سوختن از اون جهت که جوابوشن داده بودم توی پیج قبلی امدن جوک تعریف کردن
    این اولین و اخرین پاسخ من بود چون ارزشی ندراید
    ویرایش توسط MagicVps.Com : February 6th, 2012 در ساعت 02:09

11. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    122
    تشکر شده در
    80 پست

جدیدا در تیکت چه قدر با مشتریهای قدیمی بد حرف میزنید!!!

صفحه 18 از 29 نخستنخست ... 814151617181920212228 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)