-
October 15th, 2011, 16:40
عضو انجمن
پرداخت هزینه سرور به iiweb
با سلام
دوستان گرامی امروز عضو انجمن شدم ، انشاا... تصمیم دارم وارد هاستینگ بصورت تجاری بشم( چند سالی است در این زمینه بصورت پاره وقت فعال هستم).
با بررسی های که انجام دادم قصد اجاره smart server از iweb رو دارم.
امروز با live chat صحبت کردم، در مورد پرداخت با مستر کارت و ثبت مشخصات ایرانی مشکلی ندارند فقط نمی توانند cpanel بدهند.
سئوالی که از دوستان دارم:
- اگر با هویت ایرانی پرداخت کنم ، بعد ها با توجه به روند تشدید تحریم ها احتمال دارد به مشکل بخورم و برخورد iweb با توجه به تجربه دویتان در اینگونه موارد چگونه است.
باتشکر،
-
-
October 15th, 2011 16:40
# ADS
-
October 15th, 2011, 16:50
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت هزینه سرور به iiweb
سلام
این موضوع رو من حدود 4-5 ماه پیش بهش برخورد کردم، خودشون هم مشکلی ندارند چون اول به من گفتن شما چون از ایران هستید نمی تونیم بهتون سی پنل بدیم و مب تونید از پلسک استفاده کنید و من بعد از کلی صحبت کردن راضی شدم که همون پلسک رو بردارم اما موقعتحویل گرفتن سرور به من سی پنل دادن. پس فقط خودشون ریسک نمی کنند و شما می تونید با مشخصات غیر ایرانی پنل بگیرید و ریسک کنید.
-
تعداد تشکر ها از f.etemadian به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 17:11
بدید payment24.ir براتون انجام بده
-
-
October 15th, 2011, 20:42
عضو انجمن
ممنون از راهنمایی تون
فقط من متوجه نشدم اما با هویت غیر ایرانی خرید کنم ، ریسک هست؟؟
اگر با هویت ایرانی پرداخت کنم و آی وب هم ایران رو تحریم کنه چی؟
-
-
October 15th, 2011, 21:19
عضو انجمن
برای پرداخت ها و تایید آدرس خارج از کشور میتوانیم با شما همکاری کنیم. در صورت تمایل با روش هاس تماس در امضای بنده تماس بگیرید.
-
-
October 15th, 2011, 21:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nasa_de
برای پرداخت ها و تایید آدرس خارج از کشور میتوانیم با شما همکاری کنیم. در صورت تمایل با روش هاس تماس در امضای بنده تماس بگیرید.
ممنون، اما من می خوام بدونم واقعا اگر با هویت حقیقی این کار انجام بشه و پرداخت مثلا از طریق مسترکارت انجام بشه ، مشکلی پیش خواهد آمد با نه؟
-
-
October 15th, 2011, 21:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirfateh
ممنون، اما من می خوام بدونم واقعا اگر با هویت حقیقی این کار انجام بشه و پرداخت مثلا از طریق مسترکارت انجام بشه ، مشکلی پیش خواهد آمد با نه؟
در پرداخت های مشکوک و مورد Hold شده، اسکن خود ویزا کارت و در مواقعی اسکن ویزا کارت را درخواست می کنند که قابل ارائه هست. پس در این صورت اگر مشکلی با ایرانی بودن شما نداشته باشند، علی القاعده مشکلی نخواهد داشت.
اگر هم خواستید میتونیم با مشخصات واقعی خودمون در بلغارستان این کار رو برای شما انجام بدیم.
-
-
October 16th, 2011, 10:06
عضو انجمن
با سلام
به عنوان شخصی که 4 سال با آی وب کار کرده پیشنهاد می کنه iweb را بیخیال شو پشتیبانی ضعیف..........................
در ضمن اسمارت لایر ها نیز سرور به درد بخور نیستند.
-
-
October 16th, 2011, 12:15
دوست عزیز اگر سرور از کانادا میخواید.چرا از نتلیجنت نمیگیرید؟
ساپورت خوبی داره.ما 10 ماه هست ازش سرویس میگیریم.حتی 1 دقیقه هم دان تایم نداشته.
با ایرن هم به هیچ عنوان مشکلی نداره
-
-
October 16th, 2011, 12:32
عضو انجمن
یعنی اگر با هویت ایرنی ( آدرس، تلفن، پاسپورت ) مشکلی نداره، اتفاقا دیشب با live chat صحبت کردم ، گفتم از ایران هستم ، اما یک موردی خیلی ناراحتم کرد 10-15 دقیقه طول می کشید تا جواب هر سئوال رو بده ، منم بهش گفتم اگر پشتیبانی تون مثل live chat باشه ، بهتره شما رو انتخاب نکنم، البته با این حرفم عذرخواهی کرد، اما دیگه حوصله ادامه صحبت نداشتم،
چند تا سئوال:
- سی پنل به ایرانی میده؟ قیمت سی پنل netelgint، 15 دلار در ماه پبیشتر از iweb هست.
- کلا پرداهت بصورت ماهانه رو پیشنهاد می کنید یا سالایانه ( شرایط حاضر و نوسان شدید ارزش ریال در برابر دلار و هزینه change هربار آن در برابر سایر شرایط)
-