نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
دوست عزیز اینجا بعث های مربو به کامپیوتر و اینترنت و شبکه هست نه موبایل !!!
ولی من جواب می دم به شما !
ايا اس ام اس فارسي بياد نمايش ميده چون در بعضي از گوشيها بصورت مربع نمايان ميشه؟ بله زمان فارسی را بصورت عربی کاملا ساپورت می کند بدون نصب نرم افزار جانبی + داشتن گ ژ پ چ .
بعضي از دوستان ميگفتند يك سمت گوشي دقيقا نپرسيدم . اگر دست بر روش قرار بگيره انتن دهي قطع ميشه؟ این مشکل تو یک سالی که من دارم دیده نشده ! و داداشمم داره دیده نشده !! و گفته می شوذ این مشکل فقط برای نسل سوم خط ها هست ! که ایران نسل دوم یا 2g هستش ! با خیال راحت بخر !
بنده با سيستم عامل سيمبيان كار كردم ايا كار با سيستم اين گوشي مشكله؟ کار با این سیستم اولش خیلی سخت به نظر می یاد ولی بعدش خیلی راحت و دوست داشتنی هستش ! راحتتر از سیمبیان !
تاچ گوشي چطور هست ايا دقيق و بدون مشكل عمل ميكنه؟ اگه بگم بهترین تاچ دنیاست باید باور کنی ! من بیشتر برند ها رو داشتم ! این بدون عیب هست ! راحتم خط و خش بر نمی دارد !
ايا با خط همراه اول مشكلي نداره؟ از نظر انتن دهي و ... ! خیر با خطوط مخابراتی ایران و تمام دنیا سازگار هست .
و در پايان بايد از ميكرو سيمكارت استفاده كرد؟ شما همون سیم کارتی که دارید رو هر جا ببرید به رایگان به میکروسیم تبدیل می کنند !
و اگر چيزي هست كه ميدانيد بايد مطرح بشه بيان كنيد. حتما آیفون آنلاک فکتوری خریداری کن و هر کی هم گفت هزینه اضافه باور نکن ! آیفون بدون آنلاک فکتوری بدون کلی مشکل داره ! در حال حاضر آبفون با ورژن 4.3.3 بهترین گزینه و گرون ترین گزینه هستش ! تا حدی که با ورژن جدید آیفون 4.3.5 اختلاف قیمت 100 تومانی دارد !! فعلا فقط 4.3.3
موفق باشد من که دارم راضی هستم ! هرکی هم داره راضی !