-
September 15th, 2009, 13:40
درخواست خرید vps ویندوز و عقد قرارداد
با سلام،
من مدیر یک شرکت فعال در زمینه تجارت الکترونیک هستم که با 6 سال سابقه فعالیت در بازارهای مالی، بیش از 400 مشتری فعال در این زمینه داریم. متقاضی خرید vps ویندوز با شرایط زیر برای مشتریان شرکتمون هستم:
پردازشگر (cpu) اشتراکی
فضای دیسک 5 gb
رم گارانتی شده 384 mb
ip اختصاصی 2
کنسول مدیریتی vzcp
آپتایم شبکه 99.99 %
تقاضای ما در ماه حدود ثبت 20 vps جدید و در کل حدود 400 vps برای کل مشتریان شرکتمون هست. نرم افزار معاملاتی حجم بسیار کمی داره، حدود 10 مگابایت. اما به هر حال با ثبت اطلاعات در لوگ فایل معاملاتی و شاید نرم افزارهای کمکی، حجم هارد 5 گیگا بایت کفایت می کنه. رم 384 هم مناسبه.
فقط دو خواسته هم داریم:
اول اینکه چون حسابهای معاملاتی در اونجا باز می شه و سرمایه مشتریان معمولا رقمهای بالای 50 هزار دلار هست، امنیت سرویس برامون خیلی مهمه.
دوم اینکه مشتریان ما با نحوه نصب نرم افزار اصلا آشنا نیستند. شرکت طرف قرارداد باید در زمینه فراهم کردن یک فایل راهنما برای نصب نرمافزار در حد مقدماتی به شرکت ما کمک کنه تا اون رو در دسترس مشتریان قرار بدیم.
* امیدوارم جای درستی پیغام گذاشته باشم. با سرچ گوگل به این سایت وارد شدم. البته من بدون بررسی حسابی رو از شرکت فضاها خریداری کردم که بعد از گذشت 2 روز نه تلفن رو جواب می دن و نه یوزر و پسورد برای ما می فرستن و نه پول ما رو پس می دن. مدارک هم موجوده و اگر دوستان می دونن باید از چه طریقی از این شرکت شکایت کنم ممنون میشم. این شرکت در یکی از تاپیکها کمترین قیمت رو قرار داده بود که ما هم تماس گرفتیم. این که می گن هیچ ارزونی بی دلیل نیست، واقعا درسته!
-
-
September 15th, 2009 13:40
# ADS
-
September 15th, 2009, 16:16
عضو دائم
پاسخ : درخواست خرید vps ویندوز و عقد قرارداد
چرا خودتون سرور نمیگیرید؟
-
-
September 15th, 2009, 16:17
سلام با من تماس بگیرید
02122256846
من مانند این زمینه با یکی از شعبه های بانک سپه یه همچین فعالیتی رو دارم البته مستقیم با خود بانک نیست ولی مربوط به همونه
-
-
September 15th, 2009, 16:31

نوشته اصلی توسط
A-750
چرا خودتون سرور نمیگیرید؟

نوشته اصلی توسط
parham1024
سلام، چون اگر یک سرور بگیریم هزینه ماهانه رو خودمون باید تقبل کنیم. قصدمون اینه که با عقد قرارداد، مشتریان رو با کمترین هزینه به شرکت طرف قرارداد معرفی کنیم و سود یا ضرری از این بابت متوجه شرکت ما نباشه. ما در واقع نماینده چند شرکت کارگزاری در ایران هستیم و خیلی نمی خوایم درگیر این موضوعات بشیم.
...
-
-
September 15th, 2009, 17:53
عضو انجمن
dar khedmatam
ba ma tamas begirid : 0791-3336739
ba eraa gharar dad rasmi
ویرایش توسط rayannet : September 15th, 2009 در ساعت 18:41
دلیل: d
-
-
September 15th, 2009, 18:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parham1024
با سلام،
من مدیر یک شرکت فعال در زمینه تجارت الکترونیک هستم که با 6 سال سابقه فعالیت در بازارهای مالی، بیش از 400 مشتری فعال در این زمینه داریم. متقاضی خرید vps ویندوز با شرایط زیر برای مشتریان شرکتمون هستم:
پردازشگر (cpu) اشتراکی
فضای دیسک 5 gb
رم گارانتی شده 384 mb
ip اختصاصی 2
کنسول مدیریتی vzcp
آپتایم شبکه 99.99 %
تقاضای ما در ماه حدود ثبت 20 vps جدید و در کل حدود 400 vps برای کل مشتریان شرکتمون هست. نرم افزار معاملاتی حجم بسیار کمی داره، حدود 10 مگابایت. اما به هر حال با ثبت اطلاعات در لوگ فایل معاملاتی و شاید نرم افزارهای کمکی، حجم هارد 5 گیگا بایت کفایت می کنه. رم 384 هم مناسبه.
فقط دو خواسته هم داریم:
اول اینکه چون حسابهای معاملاتی در اونجا باز می شه و سرمایه مشتریان معمولا رقمهای بالای 50 هزار دلار هست، امنیت سرویس برامون خیلی مهمه.
دوم اینکه مشتریان ما با نحوه نصب نرم افزار اصلا آشنا نیستند. شرکت طرف قرارداد باید در زمینه فراهم کردن یک فایل راهنما برای نصب نرمافزار در حد مقدماتی به شرکت ما کمک کنه تا اون رو در دسترس مشتریان قرار بدیم.
* امیدوارم جای درستی پیغام گذاشته باشم. با سرچ گوگل به این سایت وارد شدم. البته من بدون بررسی حسابی رو از شرکت فضاها خریداری کردم که بعد از گذشت 2 روز نه تلفن رو جواب می دن و نه یوزر و پسورد برای ما می فرستن و نه پول ما رو پس می دن. مدارک هم موجوده و اگر دوستان می دونن باید از چه طریقی از این شرکت شکایت کنم ممنون میشم. این شرکت در یکی از تاپیکها کمترین قیمت رو قرار داده بود که ما هم تماس گرفتیم. این که می گن هیچ ارزونی بی دلیل نیست، واقعا درسته!
دوست عزیز بنده در خدمتم
www.pishtazweb.net
09356942290
-
-
September 15th, 2009, 19:16
عضو جدید
در خدمتيم با قرارداد كتبي...
10GB Hard Disk
200 GB Bandwidth
512 MB Memory
1 IP Address
No Setup Fee
Virtuozzo Containers
Free Manage Level One
Remote Desktop/Administrator
Plesk Control Panel Last Version
ماهي 30هزار تومان
-
-
September 17th, 2009, 02:59
عضو جدید
سلام . علاوه بر پیشنهاد قبلی بنده 10 عدد وی پی اس با مشخصات زیر برای شما آماده کرده ام که با عقد قرارداد رسمی تقدیم شما می کنیم . راهنمایی کاربران شما هم با ما خواهد بود . مشخصات :
384MB RAM
5GB Hard Disk
150GB of bandwidth at 100Mbps
2 IP Address
Control Panel : Parallels Virtuozzo
قیمیت ماهانه 35000 تومان
48 ساعت قبل خرید تست رایگان می دهیم .
موفق و پیروز و سربلند باشید

نوشته اصلی توسط
parsaserver
به نام خدا سلام
شرکت ما ثبت شده هست و می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم با مهر شرکت و امضای مدیر عامل
برای راهنمایی کاربران شما می تونیم راهنمای مزبور رو تهیه کنیم و در اختیار شما قرار بدیم
اما در مورد وی پی اس درخواستی شما :
در بین پلان های سازمانی ما پلان زیر موجود است
Windows VPS2
Guaranteed Memory 384MB
Hard Disk 25GB
Bandwidth 500GB
IP Addresses 2
VPS Panel (Virtuozzo) Yes
Setup Free
Monthly Price (Tooman) 56,000
سایر پلان های ما :
http://parsaserver.com/reseller.html
48 ساعت قبل خرید به شما تست رایگان می دهیم .
وی پی اس درخواستی شما با فضای کمتر هست که می تونیم فضا رو به میزان درخواستی شما کاهش دهیم .
موفق و پیروز و سربلند باشید
-
-
September 17th, 2009, 04:55
عضو انجمن
فکر نمیکنید قیمت هاتون برای این مشخصات و این تعداد خیلی بالاست؟
من میتونم به راحتی زیر 20t براشون تهیه کنم!
این طوری که شما قیمت میدید دیگه...
-
-
October 10th, 2009, 16:19
با ماهی 27000 تومان ارائه می دیم
==============
www.imenhosting.ir
saz20120@yahoo.com
imenhostingsup@gmail.com
09363316249
-
-
October 10th, 2009, 17:23

نوشته اصلی توسط
veria
فکر نمیکنید قیمت هاتون برای این مشخصات و این تعداد خیلی بالاست؟
من میتونم به راحتی زیر 20t براشون تهیه کنم!
این طوری که شما قیمت میدید دیگه...
کیفیت داریم تا کیفیت . دوست عزیز.
همیشه بهترین ارزان تارین نیست.
اونی كه ارزون ساپورت نداره. اونی كه ارزون امنیت نداره. اونی كه ارزون ...
-