-
October 9th, 2011, 11:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید
amin885, amirlord, Aria, AriyaDownload, behzad83, bepad, e-741, Fracture, hassanshaikhi, HugeServer, irank, Mahsoon, mr.Alireza, nima17701, sardarn, Sindad, TukaNet
-
October 9th, 2011 11:59
# ADS
-
October 9th, 2011, 14:28
عضو دائم
پاسخ : تشکر و قدردانی بابت خدمات خوب فناوران شبکه توکا
از شما و به خاطر نظرتون متشکرم ، اتفاقا در نظر داشتیم یک تاپیک نظر سنجی بزنیم که شما پیش دستی کردید
اگر تا به امروز تونستیم در خدمت شما باشیم در سایه ی کاربران خوب و فهیممون بوده که همیشه ما رو یاری کردند
امیدورام همیشه شاهد رضایت کاربرانمون باشیم و در ضمن اگر کاربری مشکل یا انتقادی داره با کمال میل پذیرای نظرات هستیم
پ.ن. : انتقاد هم بکنید ، همه ـش هندونه ندید زیر بغل ما :دی
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 18:40
عضو انجمن
کلا اگر این فرهنگ جا بیفته که کاربران صرفا در زمان داشتن مشکل تاپیک نزنند و اگر سرویس خوبی گرفتند هم تاپیک بزنند بسیار وضعیت بهتر میشه
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
-
تعداد تشکر ها ازmohebali به دلیل پست مفید
amin885, irank, kamkar, Mohammad_reza, nima17701, parsreseller, Sindad, sshiran, tthost, TukaNet, Warez-Host.IR
-
October 12th, 2011, 00:23
عضو انجمن
من هم الان تاپیک رو دیدم من هم زیاد شناخته شده نیستم... ولی از توکانت 1 سالی هست که سرور مجازی میگیرم حدود 15 سرور از 3 کشور کانادا و امریکا و سوییس داشتم و تا الان هیچ مشکلی نبوده.. !
آپ تایم: 99%
پشتیبانی و طرز برخورد : 100%
شده حتی گاهی 3 4 صبح مشکل پیش اومده و کمتر از 30 دقیقه پیگیری شده !
توی 1 سال اخیر حتی 1 بار هم نیاز نشده تماس تلفنی انجام بدم ! با تیکت مشکلات حل میشه کمتر از 6 ساعت...
مرسی آقا بابک و آقا کوروش.
-
تعداد تشکر ها ازirank به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 02:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohebali
کلا اگر این فرهنگ جا بیفته که کاربران صرفا در زمان داشتن مشکل تاپیک نزنند و اگر سرویس خوبی گرفتند هم تاپیک بزنند بسیار وضعیت بهتر میشه
واقعا کار خوبی هست ، داخل wht.com خیلی نظرات و تاپیک ها هستند که هم تشکر کردند
در مواردی هم که نیاز بوده انتقاد سازنده کردند که به نظر من این موارد واقعا به سرویس دهنده کمک میکنه خدمات بهتری ارائه کنه

نوشته اصلی توسط
irank
من هم الان تاپیک رو دیدم من هم زیاد شناخته شده نیستم... ولی از توکانت 1 سالی هست که سرور مجازی میگیرم حدود 15 سرور از 3 کشور کانادا و امریکا و سوییس داشتم و تا الان هیچ مشکلی نبوده.. !
آپ تایم: 99%
پشتیبانی و طرز برخورد : 100%
شده حتی گاهی 3 4 صبح مشکل پیش اومده و کمتر از 30 دقیقه پیگیری شده !
توی 1 سال اخیر حتی 1 بار هم نیاز نشده تماس تلفنی انجام بدم ! با تیکت مشکلات حل میشه کمتر از 6 ساعت...
مرسی آقا بابک و آقا کوروش.
آقای حسین نیا ممنون از نظرتون
امیدوارم از این به بعد هم سرویس های بهتری رو در اختیار شما و سایر کاربران قرار بدیم
-
-
October 12th, 2011, 05:55
عضو جدید
این که چیزی نیست تازه
:دی
من فکر کنم 1.5 سال شده باشه سرویس دارم از ایشون
سرویس من هم مدتهاست دیگه تو لیست فروششون نیست
تا الان از نزدیک 10-15 نفر از دوستان سرویس داشتم تو 2-3 سال که سرویس ایشون به جرات تا الان بهترین اونها بوده
اینقدر کم مشکل بوده که اصولا بعضی وقتها فراموش می کنم سرویس ایشون هم هست
تنها اشکالشون اینه که هر چی می گم بیاین سالیانه شارژ کنم سرویس رو می گن اونوقت دلمون واست ریاد تنگ میشه و همون ماهیانه واریز کنید.
لول
-
تعداد تشکر ها از trueenzo به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 09:42
سلام به همه
واقعا تنها سرویس دهنده ای که همه ازشون راضی هستن توکا هست من توی تاپیکهای دیگر همین انجمن هم در گلایه از دوستان و سرویس دهندکان دیگر چندین بار اسم توکا رو به عنوان سرویس دهنده ای که بفکر مشتریانش هست وسرویسهاشون هیچ وقت داون نیست و بهترین ساپورت رو دارن گفته بودم وهر مبلغ و درامدی هم که دارن حلالشون باد و حقشون بیشتر از این هست چون واقعا زحمت میکشن و واقعا بفکر مشتری هستن.
-
تعداد تشکر ها از amin885 به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 18:15
عضو دائم
ممنون دوستان ، داون هم داشتیم به وقتش :دی
ولی وقتی هم داون بودیم سعی کردیم سریع مورد رو حل کنیم و پاسخ کاربران رو هم بدیم
در ضمن باز هم تشکر می کنم بابت لطفتون ولی اگر انتقادی هم دارید همینجا مطرح کنید
انتقاد و گوشزد کردن مشکلات خیلی بیشتر به نفع ما و شما خواهد بود
-
-
October 12th, 2011, 19:38
عضو انجمن
سلام
از دوستی که این تاپیکو زده من تشکر میکنم به این علت که بر عکس همه دوستان که همیشه دنبال انتقاد از شرکتها هستند و همیشه نیمه خالی لیوان رو میبنن ایشون این حرکتو انجام داده و امید به اینکه هر کاربر برای تشکر از شرکت هاستینگش این چنین حرکتی انجام دهد برای این شرکت هم ارزوی موفقیت روز افزون دارم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازbepad به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 20:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aminzadeh
حالا که بحث تشکر شد من هم لازمه که تشکر کنم یه عکس می زارم خودتون قضاوت کنید
این به غیر از راهنمایی هست که آقا کورش و آقا بابک هنگام مشکل برام انجام دادند
فایل پیوست 3411
جناب امین زاده شما که دیگه خودتون استاد ما هستید 
ممنون از لطفتون

نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
از دوستی که این تاپیکو زده من تشکر میکنم به این علت که بر عکس همه دوستان که همیشه دنبال انتقاد از شرکتها هستند و همیشه نیمه خالی لیوان رو میبنن ایشون این حرکتو انجام داده و امید به اینکه هر کاربر برای تشکر از شرکت هاستینگش این چنین حرکتی انجام دهد برای این شرکت هم ارزوی موفقیت روز افزون دارم
موفق باشید

چند تا پست بالاتر هم گفتم
متاسفانه یکی از اختلاف هایی که بین wht.ir و wht.com هست همین بحث review هست
امیدوارم این تاپیک ها برای سایر شرکت ها نیز ایجاد بشه ، شاید جو بازار کمی رنگ اعتماد به خوش ببینه !
-