صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: درخواست PayPal مجازی یا فیزیکی

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست peybal مجازی یا فیزیکی

ما با هویت کاملا ایرانی ولی با ارائه مدارک اقامت بلغارستان داریم محدودیت های PayPal رو برای حسابمون بر میداریم.
    به نظر بنده PayPal برای آن دسته از مقیمان ایرانی که آشنایی با PayPal هست بسیار تجربه تلخی خواهد یود. تاپیکی در P.T بود که همه را به دقت مطالعه کردم و سپس غیر مستقیم کارها رو از بلغارستان پیش گرفتیم.
    امنیت به معنای واقعی احساس میشه. اون دسته از دوستانی که با ویزا کارت مستقیم کار کردن میدونند بنده چی عرض میکنم. شده تا 5000 تا به صورت یکجا پرداخت بوده اما قید سود رو برای امنیت زدیم. اما پی پل این کارها رو راحت تر و امن تر کرده.
    حال دوست عزیز یک پیشنهاد دارم، اگر در خارج از کشور آشنا دارید اقدام کنید و با خیال راحت کار کنید وگرنه خودتون رو تو دردسر نندازید.

2. تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن cartman10mpi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    452
    تشکر شده در
    307 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست peybal مجازی یا فیزیکی

ممنون از اطلاعاتی که دادید

ولی توجه کنید پیپال برای ایرانیان ممنوع نیست ، استفاده پیپال در داخل کشور ایران ممنوع هست

شما حتی اگر یک شخص آمریکایی هم باشید و از داخل ایران حسابتون رو باز کنید حسابتون بلاک خواهد شد !

در مورد حساب هم باید یگم این حساب که فرمودید حساب پیپال نیست و فقط یک همکاری بین سیستم های پیپال و مستر هست

که توسط بانک های عاملِ سیستم مستر اجرا میشه ، در واقع حساب شما نزد بانکی که مراجعه کنید باز میشه
    دررابطه با فرد آمریکایی‌ در ایران کاملادرست عرض کردید .منظورمن هم قفل شدن آی پی ایران هستش نه خود فردایرانی‌ ...همانطورکه بنده خودم از پی پال استفاده می‌کنم
    دررابطه با حساب بانکی‌ هم باید عرض بکنم که در اون مورد هم حق با شما است ، البته در اینجا بنده نخواستم در رابطه با قرارداد‌های بین خود شرکت‌ها و بانک‌ها بحث بکنم ، درست است که پ یپال برای حساب بانکی‌با بانک مورد قرار داد همکاری می‌کندولی‌ نباید فراموش بشود که دلیل این همکاری به وجود آوردن حساب بانکی پی پال هست و مشتری در صورت داشتن کارت اعتباری از پی پال برای حساب بانکی‌ به بانک مراجعهِ نمیکند ، بلکه پی پال پاسخگویی مشتری هست
    همانطورکه خودروی رنو تندر در ایران اصلا ساخت شرکت رنو نیست ، بلکه ساخت شرکت Dacia می‌باشد (Dacia Logan) ولی‌ برای بازاریابی در ایران طبق قراردادی که با رنو بسته شده به اسم رنو به فروش میرود ، در اینجا مشتری هیچ رابطه‌ای با شرکت اصل تولید کننده ندارد و مخاطبش شرکت رنو هست

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

در رابطه با سوال تاپیک باید بگم که شما برای خرید اینترنتی نیاز به کارت اعتباری دارید . حال اگر می‌خواهید از آن به صورت مستقیم استفاده کنید و یا با واسطه از روی پیپال (برای امنیت بیشتر و اعتماد بیشتر توسط شرکتها) پیشنهاد میشود که برای هر ۲ حالت همانطور که دوستان گفتند از واسطه‌ خارج از کشور(دوست ، آشنا ، فامیل) استفاده کنید تا دچار مشکل نشوید

ویرایش توسط cartman10mpi : October 12th, 2011 در ساعت 03:03

5. تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست PayPal مجازی یا فیزیکی

الان payment24.ir داره میده توی دبی با داکیومنت به اسم خودتون باز می کنه . فکر می کنم اوکی باشه . من خودم گرفتم برای مبادا تا الان که بسته نشده

عضو انجمن sardarn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست PayPal مجازی یا فیزیکی

سایت Payment24.ir پرداخت هاتون رو براتون انجام میده. اگه خودتون هم حساب خواستید می تونید اونجا در خواست بدید از دوکشور براتون می سازن و قیمت شون هم خوب هست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)