-
October 12th, 2011, 01:31
درخواست PayPal مجازی یا فیزیکی
با سلام من Peybal میخواستم برای خرید های اینترنتی سرور اختصاصی واکانت های آپلود سنتر و اکانت های سایت های پرمیوم خارجی و.......
میخواستم بدونم تعرفه PayPal مجای چند هست؟
میخواستم بدونم تعرفهPayPal فیزیکی چند است؟
میخواستم بدونم این PayPal صادر شده زا چه کشوری هست؟
هزینه دلار برای شارژ 200دلار پایه و بالا تر چقدر است ؟
تعرفه شارژ دلار رو هم کامل لطف کنید بگین
من کارت پایان خدمت دارم گذر نامه هم دارم میخواستم برای دریافت PayPal فیزیکی چه مدارکی لازم هست و چه مدت زمان طوی میکشه تا به دستم برسه
ویرایش توسط kingserver : October 12th, 2011 در ساعت 01:35
-
-
October 12th, 2011 01:31
# ADS
-
October 12th, 2011, 01:33
عضو انجمن
پاسخ : درخواست peybal مجازی یا فیزیکی
باسلام
دوست عزیز اولا اون Peybal نیست و PayPal هست! دوما مگر کارت هست که فیزیکی یا مجازی داشته باشه؟!
از نام کاربری شما بعید هست که ندونید این چیزها رو ...!!!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 01:36
خوب من سرم شلوغ بود یه اشتباه تایپی صورت گرفت و تصحیح شد
خوب من اشنایی ندارم با این نوع کارت ها ولی فک کنم باید فیزیکی اون هم باشه حالا دقیق نمیدونم که پیبال فیزیکی بودی ا مستر کارت ولی میخواستم تعرفه ها و شرایط رو بدونم کامل
-
-
October 12th, 2011, 01:59
عضو دائم
پیپال اصلا حساب بانکی و کارت نیست که مجازی یا فیزیکی باشه یا کشور صادر کننده داشته باشه
پیپال یک سیستم هست که توسط یک شرکت آمریکایی اداره میشه
شما میتونید کارت بانکی رو به پیپال متصل کنید یا اینکه اکانت پیپالتون رو شارژ کنید
بعد از این که به یکی از دو روش بالا حساب شما دارای شارژ شده میتونید خرید کنید
البته وارد جزئیات و موارد تحریم .... نشدم چون واقعا زیاد و گیج کننده هستند :دی
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 02:00
خیلی قیمتت عالیه چرا اینقدر ازون میدی ?
شماره تماست رو بده زنگ بزنم الان
-
-
October 12th, 2011, 02:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nightman
آقا من peybal فیزیکی دارم ۱۰۰۰ دلارش رو میدم ۳۰۰ هزار تومان خاستین در خدمتیم

peybal فیزیکی هارو حراج کردیم که قیمت رو پایین آووردیما قبلا این قیمت ها نبود

درست که داخل بخش متفرقه هستیم ولی به سخره گرفتن دیگران کار درستی نیست !
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 02:02
توکانت جان شما چه پیشنهاد میدی؟ من میخوام خرید های اینترنتیم رو خودم انجام بدم و دلار یا یورو شارژ کنم
پیبال بگیرم مستر کارت بگیرم؟ کدومش رو تهیه کنم
مشکل ایرانی بودن و تحریم بودن چه موقعی صد راهم میشه؟
-
-
October 12th, 2011, 02:22
عضو دائم
پیپال اصلا توصیه نمیشه چون خیلی مشکلات داره
اگر مقدار خریداتون بالاست باست بهتر هست بدید کسانی که واقعا کارشون این هست انجام بدند ( داخل این انجمن چنین کسی نیست ! )
اگر هم مقدار خریدتون پایین هست و برای موارد شخصی قصد استفاده دارید بهترین راه گرفتن یک کارت مجازی یا گیفت کارت هست
-
-
October 12th, 2011, 02:24
عضو انجمن
درست است که پی پال یک سایت تراکنش اینترنتی هستش ولی به دلیل حجم بالای تراکنش مالی، یکی از بزرگترین شرکت های مالی و بانکی محسوب میشود .باتوجه به اینکه پی پال برای ایرانیان ممنوع میباشد پس در اینجا بحث تهیه از خارج ازکشور هستش .بایدعرض بکنم که در کشورهای اروپایی شرکت پی پال برای راحتی کاربرانش دارای مسترکاردهای اعتباری و یا از پیش شارژ شده(prepaid) هست که میتوانید از موسسههای مالی آن کشور تهیه کنید .فقط کافیش ۱۸ سال را پر کرده باشید و به قیمت۶ یورو این کارت فیزیکی در اختیار شما قرار میگیرد.برای دوستانی که گفتند که پی پال حساب بانکینیست هم باید عرض کنم که حساب بانکی پی پال هم موجود هست(برای کارت های اعتباری)
https://www.paypal-marketing.co.uk/mastercard/index.htm
ویرایش توسط cartman10mpi : October 12th, 2011 در ساعت 02:27
-
-
October 12th, 2011, 02:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
درست است که پی پال یک سایت تراکنش اینترنتی هستش ولی به دلیل حجم بالای تراکنش مالی، یکی از بزرگترین شرکت های مالی و بانکی محسوب میشود .
باتوجه به اینکه پی پال برای ایرانیان ممنوع میباشد پس در اینجا بحث تهیه از خارج ازکشور هستش .بایدعرض بکنم که در کشورهای اروپایی شرکت پی پال برای راحتی کاربرانش دارای مسترکاردهای اعتباری و یا از پیش شارژ شده(prepaid) هست که میتوانید از موسسههای مالی آن کشور تهیه کنید .فقط کافیش ۱۸ سال را پر کرده باشید و به قیمت۶ یورو این کارت فیزیکی در اختیار شما قرار میگیرد.برای دوستانی که گفتند که پی پال حساب بانکینیست هم باید عرض کنم که حساب بانکی پی پال هم موجود هست(برای کارت های اعتباری)
https://www.paypal-marketing.co.uk/mastercard/index.htm
ممنون از اطلاعاتی که دادید
ولی توجه کنید پیپال برای ایرانیان ممنوع نیست ، استفاده پیپال در داخل کشور ایران ممنوع هست
شما حتی اگر یک شخص آمریکایی هم باشید و از داخل ایران حسابتون رو باز کنید حسابتون بلاک خواهد شد !
در مورد حساب هم باید یگم این حساب که فرمودید حساب پیپال نیست و فقط یک همکاری بین سیستم های پیپال و مستر هست
که توسط بانک های عاملِ سیستم مستر اجرا میشه ، در واقع حساب شما نزد بانکی که مراجعه کنید باز میشه
-