-
October 11th, 2011, 17:15
عضو انجمن
دریافت رایگان >> ماژول ثبت فیش بانکی whmcs
انشاالله بازار حرام افرادی که ماژول را نال میکنند و کد میکنند و مجددا با کلی مشکلات و نقص مازول ، آن را قالب مشتری ساده مینماییند کساد شود .به زوی تمام ماژول های WHMCS در نالرز ! باشد تا داستان بازار سیاه ماژول های این اسکریپت پایان یابد.

نام : مازول ثبت فیش بانکی | حجم : 112 کیلوبایت | نال/ریپ : EM4D | انتشار : برای اولین بار در نالــرز
ویرایش توسط amirlord : October 11th, 2011 در ساعت 17:19
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011 17:15
# ADS
-
October 11th, 2011, 17:24
عضو انجمن
پاسخ : دریافت رایگان >> ماژول ثبت فیش بانکی whmcs
دوست عزیز این ماژول از روز اول کاملاً رایگان منتشر شد. و شما نفر سوم یا چهارمی هستید که این ماژول رو توی این انجمن به اشتراک میگذارید.
انشاالله بازار حرام افرادی که ماژول را نال میکنند و کد میکنند و مجددا با کلی مشکلات و نقص مازول ، آن را قالب مشتری ساده مینماییند کساد شود .به زوی تمام ماژول های WHMCS در نالرز ! باشد تا داستان بازار سیاه ماژول های این اسکریپت پایان یابد
.
فکر میکنم هر کسی حق داره برای زحمتی که کشیده هزینه دریافت کنه.
فرض کنید شما برای یک قالب زحمت میکشید و طراحی میکنید بعد آقای x میاد قالب شما رو ریپ میزنه و منتشر میکنه! در این صورت کل زحمات شما به باد رفته و بنظر من این کار آقای x د-زدی هست.
(البته این نظر شخصی من هست)
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
تعداد تشکر ها ازparsreseller به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 17:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsreseller
دوست عزیز این ماژول از روز اول کاملاً رایگان منتشر شد. و شما نفر سوم یا چهارمی هستید که این ماژول رو توی این انجمن به اشتراک میگذارید.
فکر میکنم هر کسی حق داره برای زحمتی که کشیده هزینه دریافت کنه.
فرض کنید شما برای یک قالب زحمت میکشید و طراحی میکنید بعد آقای x میاد قالب شما رو ریپ میزنه و منتشر میکنه! در این صورت کل زحمات شما به باد رفته و بنظر من این کار آقای x د-زدی هست.
(البته این نظر شخصی من هست)
خوبه که گفتم این فرق میکنه !
بحث بی فایده ست . چون شما منطقتون با نالر و برنامه نویس جور در نمیاد !
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 18:05
عضو انجمن
باز هم تشکر که این آقا گذاشتند که البته نیازی نداشتیم . چون آقای لیزاردتینی که گذاشته بودند پاک شده بود از روی سرور آپلود...
-
تعداد تشکر ها از irmpmn به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 19:06
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1 به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 19:10
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 19:50
عضو انجمن
خوب این که همون قدیمی هست که همه دارن و فقط فرم ارسال میشه به ایمیل. کجاش جدید شده حالا ؟ 
با احترام برای دوستان ولی اکثر این سایتای به قول خودشون نالر به جز بزرگ نمایی کار خاصی نمی کنند یا اسکریپتای نالی منتشر می کنند که خودشون نال نکردن یا چیزی نیست که نیازی به نال داشته باشه مثلا چند روز پیش تو یکی از همین سایتا زده موتور جستجوی گوگل برای سایت، نال شده توسط ... حالا یکی نیست بگه دیگه گوگل کاستم سرچم نال مگه می خواد بشه!!!
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
تعداد تشکر ها از EXXXIR به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 19:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
EXXXIR
خوب این که همون قدیمی هست که همه دارن و فقط فرم ارسال میشه به ایمیل. کجاش جدید شده حالا ؟
با احترام برای دوستان ولی اکثر این سایتای به قول خودشون نالر به جز بزرگ نمایی کار خاصی نمی کنند یا اسکریپتای نالی منتشر می کنند که خودشون نال نکردن یا چیزی نیست که نیازی به نال داشته باشه مثلا چند روز پیش تو یکی از همین سایتا زده موتور جستجوی گوگل برای سایت، نال شده توسط ... حالا یکی نیست بگه دیگه
گوگل کاستم سرچم نال مگه می خواد بشه!!!
با نظر شما موافق هستم (من هم همین موضوع رو عنوان کردم اما مدیران محترم حذف کردن!)
و این نکته رو هم اضافه میکنم که این چیزی که به عنوان ماژول ثبت فیش خیلی ها روش مانور میدن یا بقول خودشون نال کردند اصلاً ماژول نیست, بلکه فقط یک آی فریم هست که توی قالب ایجاد میشه و یک صفحه ارسال ایمیل (همون صفحه ارتباط با ما هست که چندتا کادر جدید بهش اضاف ده) رو نمایش میده!
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
تعداد تشکر ها ازparsreseller به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 20:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsreseller
با نظر شما موافق هستم (من هم همین موضوع رو عنوان کردم اما مدیران محترم حذف کردن!)
و این نکته رو هم اضافه میکنم که این چیزی که به عنوان ماژول ثبت فیش خیلی ها روش مانور میدن یا بقول خودشون نال کردند اصلاً ماژول نیست, بلکه فقط یک آی فریم هست که توی قالب ایجاد میشه و یک صفحه ارسال ایمیل (همون صفحه ارتباط با ما هست که چندتا کادر جدید بهش اضاف ده) رو نمایش میده!
دوست عزیز!!! من الان ماژول رو دانلود کردم و دیدم که همون قبلیه . چون اشتباه به عرضم رسونده بودن ! در کل ، دوستان گفته بودن لینکش پاک شده بود . میتونید از این استفاده کنید خوب
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 20:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amirlord
ای بابا .... دیگه قدیمی شده باو . باید خودت تشخیص بدی محسن جان

رمز :
بله پسورد اینه ولی نسخه ای که الان رو سایته با نسخه 2 ساعت پیش فرق داره چون اون با این رمز باز نمیشه!
منظورم از اینکه توش چی هست این بود که خودت باز کنی و بیبینی که فایل هاش چی هست ، پسورد می خواد یا نه و ... .
در هر حال موفق باشید / باشند ...
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید