نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: تشکر و قدردانی بابت خدمات خوب فناوران شبکه توکا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

پیش فرض تشکر و قدردانی بابت خدمات خوب فناوران شبکه توکا

سلام؛

من مدت 5 ماه هست که از توکانت سرور مجازی سوییس خریداری کردم. البته در هنگام خرید با توجه به نیازهایی که مطرح کردم به من آفر با قیمت مناسبی پیشنهاد کردند.

در حال حاضر در انتهای پنجمین ماهی هستم که از خدمات این شرکت استفاده میکنم و تا الان مشکل حادی برام پیش نیومده! آپ تایم سرورم حتی با انگولک هایی که خودم انجام دادم بالای 99.97% بوده و response time به طور میانگین 93 میلی ثانیه بوده (البته از لایت اسپید استفاده میکنم.)

مشخصات سرور: 1GB ram - 100GB hdd - 1GB Shared - Unlimited Bandwidth در سوییس

به جز دو دفعه که سرورم داون شد و تیکت زدم، مشکل دیگه ای نداشته...
    هر دو دفعه هم به علت subnet mask بود که گفتند مشکل از کجاست و خودم حلش کردم.

خلاصه این که تا الان هیچ مشکلی نداشتم، چندبار هم که کارم به کارشون گره خورده سریع جواب دادند و حل شده...

میدونم که من اینجا اصلا شناخته شده نیستم، یا مورد تایید نیستم که حالا بخوام کسی رو تایید کنم و جناب tukanet در اینجا کاملاً شناخته شده هستند، اما لازم دیدم که تشکر کرده باشم.
    چون تا الان بیشتر تاپیک ها و اعتراضات از شرکت های کلاه بردار مطرح میشد، انقدر این کلاهبرداری ها، برخوردهای بد، عدم تجربه و سوء استفاده ها زیاده که منی که گمان میکنم بعد از 9 سال کار با هاستینگ های مختلف میدونم چی خوبه چی بد، باز موقع انتخاب و خرید دستم میلرزه و گیج میشم!! با هیچ شرکتی هم بیش از 2 3 ماه نمیتونستم کار کنم!!!

به هر حال، دلم خواست تشکر کنم، که اگر کسی جستجو کرد فقط با تاپیک های کلاه برداری مواجه نشه، اگر کسی این تاپیک رو خوند بدونه هنوز عده ای هستند که شرافتمندانه کار میکنند و ملاکشون پول نیست.
    حتی یک بار که از موعد پرداخت یک هفته گذشت سرویس ساسپند نشد (چه اتوماتیک چه دستی!) خودِ سیستم یه مبلغ ناچیز جریمه روی قبضم کشید که من به ساسپند شدن سرور ترجیح میدادم!!
    امیدوارم توکانت به همین ترتیب ادامه بده...

مدیران گرامی میخواستم تو انجمن انتقاد و پیشنهاد بزنم! اما خب نمیشد، خودتون زحمت انتقالش رو بکشید!

پینوشت:
    این هم آمار یک ماه آخر:
    http://share.pingdom.com/banners/d3efe7b6
    http://share.pingdom.com/banners/e8244c30

2. تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)