اولا که آپ کردن بحث خلاف قوانینه
ثانیا بنده اگر قرار بود جزیره بخرم انقدر معطل نمیکردم.
اولا که آپ کردن بحث خلاف قوانینه
ثانیا بنده اگر قرار بود جزیره بخرم انقدر معطل نمیکردم.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
سلام
اومدی این همه نظرخواهی کردی و وقت مردم رو گرفتی آخرشم هیچی به هیچی... خدا میدونه قصدت چی بود!!!
اینو ندیده بودم، طرف همون لحظه ثبت نام کرده و همون لحظه ام این پست پرطمطراق و پرمغز و پر مضمون رو زده، از ادبیاتشم کاملاً معلومه بچه مدرسه ایه، حاضرم شرط ببندم خود محمد دلفروز د ز د فراری و کلاهبرداره یا از رفیقاشن.
آقا این دیتا گستر / datagostar سرورهاش خاموش شده و سایتشون خوابیده و چند تا دیگه از بچه ها هم که ازش سرویس گرفتن دنبالشن، اگر کسی پیداش کرد یه خبری بده، پول ما رو که برد، شما مراقب باشید
سلام .
امروز این تاپیک جالب رو دیدم.
در مورد پشتیبانی . لینک در صفحه اصلی کار نمیکنه.
در مورد گفته شما که گفتین :
westserver.co این دامنه هم مطلق به ماست که میتونید . الان رو این سایت کلیک کنید. و همچنین اون قسمت رو عوض کردیم که بنویسه irserver.com که فکر کنم تا 48 ساعت بعد اعمال بشه.ایشون خودشون سرور دارن و سرویس میدن
و نمایندگی چند دیتاسنتر هستند برای فروش سرور های اختصاصی... لطفا شما سرویس دهنده هاست چندتا از مشتریاشون رو چک کنید
در سایت:
who-hosts.com
لیست مشتریان:
نواندیشان
community.mybbiran.com
jd-qom.ac.ir
qomcustoms.ir
و در مورد مشتری عزیزمون Atilnic که چند تا سرور از ما دارن . انتظار دارن مشکل abuse ها بستن پورت سرور ها و مشکلات داخلی vps هاشون رو هم ما حل کنیم !!! واقعا سروری که بدون مدیریت ارائه میشه ، این انتظارات درسته ؟
---
موفق باشید
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
بجای تخریب هم دیگه هر کس نقاط قوت خودشو بگه بهتر نیست؟
میزبانی وب حرفه ای(لینوکس-ویندوز-وارز)
*بک آپ روزانه، هارد RAID، کانکشن دوگانه 100Mb/s
خریدوفروش رسمی و شرکتی ارز
نخری بهتره عزیزم من دارم هر روز می رینه تو ایران هر کی از مادرش قهر می کنه هاتسنیگ میزنه.
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
شما پارسال داشتین من دوماه آشنا شده بودم.ماه اول که خوابید دو روز. ماه دوم هم که خوابیده خدا می دونه اطلاعات رو چطوری بردارم.
...تو...تش
ویرایش توسط ms313 : September 8th, 2011 در ساعت 15:58
من شخصاً مایاهاست اولین هاستینگم بود که منتظر بودم فقط تموم بشه خلاص بشم از دان بودنو سرعتش (ضعیف)
ولی 4 تا سایتمو روی نگاه روشن پارس (Parsdev.ir) دارم ، خیلی عالیه.
هم پشتیبانی - هم کیفیت.
دمشون داغهههه.
تائیـــــــــــــــــــــ ــد میکنم و شما هم تائید کنید
میهن وب هاست - mihanwebhost
[/CENTER]
Contact Me: hamed.dance2009[At]Gmail[Dot]Com
dar akhar in hame topik ro donbal kardam ke belakhare bebinam chizi be darde man bokhore peyda mishe ya na ama engar sare kar bodim bad az yek saat khondan:-
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)