سلام
کسی می دونه چه جوری تو vmware 5 ویندوز سرور 2003 r2 نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه سرور خریدم هر چی می خواهم ویندوز آپلود کنم زمانش می ره روی 150 دقیقه از یک سرور مجازی اینم می خوام بدونم
مرسی کمک کنید لطفا
سلام
کسی می دونه چه جوری تو vmware 5 ویندوز سرور 2003 r2 نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه سرور خریدم هر چی می خواهم ویندوز آپلود کنم زمانش می ره روی 150 دقیقه از یک سرور مجازی اینم می خوام بدونم
مرسی کمک کنید لطفا
سلام
اول چرا وی ام ویر 5 نصب کردی؟ من شنیدم باگ امنیتی داره..
بعدشم هر چقدر طول بکشه باید صبر کنید که ایزو ویندوز اول آپلود بشه. وقتی آپلود شد اول سیستم مجازی براش ایجاد کن و بعد ایزو رو توی ادیشن بهش بده و سرور رو از طریق کنسول استارت کن و بقیه کار مشخصه و مثل نصب ویندوز ایکس پی هست ولی وسطای نصب آی پی میخواد که باید بهش بدی.![]()
عزیز اینا را می دونم ولی مشکل اینه این ارور میده
Untitled-1.png
کسی هست به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مشکل از windows معرفی کنید برم دانلود کنم![]()
ویرایش توسط saeed.spore : October 7th, 2011 در ساعت 20:28
خوب یا اون ویندوزی که داناود کردی بوت نیست، یا اینکه ویندوز رو روی درایو cdromش نزارشتی
خواستی میتونی آیدی یاهومو اد کنی، در خدمتم
اگر مطمنی که ایزوت بوتیبل هست این مسیر را برید و اول مسیر فایل ایزو بدین و بعدش اون 2تا تیک بزنید و اوکی کنید و یکبار وی پی اس را ریبوت کنید که بوت بشه مجدد و از ایزو بخونه
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
این هم فایل ایزو مطمن و تست شده تضمینی هم بوتیبل هم بدون مشکل میشه گفت مثل ویندوز اورجینال میمونه
http://www.webhostingtalk.ir/dl/os/W...r-2003-SP2.iso
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بله شما احتمالا تیک
connected
رو تو همون عکس قبلی نگذاشتید
چون خودش اتومات نمی گذاره و باید سری اول دستی فعال بشه
اما مشکل اساسی من اینه اون روشن نمیشه تا تیکشا بزنم میشه طریقه کامل ساختشا به من بگید ممکنه من یه جایی اشتباه کردم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)