-
October 5th, 2011, 13:25
مشکل در گرفتن نمایندگی مستقیم از دایرکتی
سلام به همه دوستان
من بصورت مستقیم درخواست دادم باری گرفتن نمایندگی دایرگتی یکی از دوستان مورد اطمینان با پی پال برام پرداخت کرد
ولی دو روز بعد از پزداخت که هیچ کاری انجام ندادم اکانتمو بست و ایمیل داد که باید با پاستورت و مدارکتون و حسابتون تو پی پال تایید بشه وگر نه پولو برگشت میزنیم و حسابتون باطل میشه
دوستمون بخاطر مسایل امنیتی و چون کارشون با پی پال زیاده این کار رو انجام ندادن و پول برگش خورد و حساب باطل شد
دوستان هیچ راهی هست که بدون این دردسرها بشه مستقیم و قانونی و بدون مشکل در آینده ریلیزری از خود دایرکتی گرفت؟
ممنونم
-
تعداد تشکر ها از mjmorteza به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2011 13:25
# ADS
-
October 5th, 2011, 13:48
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در گرفتن نمایندگی مستقیم از دایرکتی
تنها راهش اینه که شما با وب مانی پرداخت کنید یا حواله بانکی بدون دردسر که پاسپورت و ... نیاز نیست ارسال کنید .
-
تعداد تشکر ها ازUserWht به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2011, 05:55
عضو انجمن
بنده هم در گذشته با Paypal پرداخت رو انجام دادم،مدارک هم ارسال کردم و اکانتم بدون مشکل فعال شد.
این کار موقعی صورت ميگيره که نام صاحب حساب Paypal با نام صاحب اکانت ریسلرکلاب متفاوت باشه. همین
-
تعداد تشکر ها ازwebdata به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2011, 06:22
عضو جدید
این رفتارشون ظبیعی بوده
شما پول رو پس بگیرین و بگین یکی دیگه از دوستان پول رو بفرسته و هماهنگ کنید که نیاز به مدارک هم دارید که بفرسته
یک سری مجانا ارسال می کنند مدارک رو و یک سری 5 تومن می گیرند کلا پیچیده نیست
-
تعداد تشکر ها ازtrueenzo به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2011, 11:36
من خودم پرداخت کردیم دقیقا مشکل شما را داشتم !
اما داخل ایمیل نوشتم که ایرانی هستم و به همین دلیل مجبور شدم اینگونه پرداخت کنم !
انها هم نوشتن درک می کنیم و تمام شد ! اما از اون به بعدش دادم Payment24.ir برای من شارژ کند ! چون ایشون حسابش معتبر هستش و هر موقع هم نیاز باشد مدارک ارسال می کند !
الان 4 - 5 تا از همکاران داریم با ایشون کار می کنیم تا الان هم مشکلی نبوده ! بنده از ایشون حدود 5-6 هزار دلار به صورت پی پال گرفتم و حدود 800 دلار تا کنون حساب ResellerClub را شارژ کردم !
با ایشون تماس بگیرید هماهنگ کنید براتون ردیف می کنه ! و با توجه به این در ResellerClub سابقه داره شاید دیگه مدارک هم ازت نخواهد !
-
تعداد تشکر ها ازNovinServer به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2011, 20:37
ممنونم ازهمه دوستان پس مکشو بفرستهن نیاز به فرستادن مدرکی ندارم باید کسی که پرداخت میکنه مدارکشو بفرسته؟
دوستان راهنمایی کنند بهترین شخص تو انجمن از لحاظ اطمینان و ... کیه ممنون
-
-
October 7th, 2011, 20:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mjmorteza
ممنونم ازهمه دوستان پس مکشو بفرستهن نیاز به فرستادن مدرکی ندارم باید کسی که پرداخت میکنه مدارکشو بفرسته؟
دوستان راهنمایی کنند بهترین شخص تو انجمن از لحاظ اطمینان و ... کیه ممنون
من توی انجمن نمی شناسم اما Payment24.ir مورد تایید دوستان هست
-
تعداد تشکر ها ازsardarn به دلیل پست مفید