-
October 7th, 2011, 09:49
در خواست خرید سرور اختصاصی
سلام به تمام دوستان من میخواهم یک سرور اختصاصی دانلود و آپلود (سرور دانلود) بگیرم
من الان هاستم روی یک سرور هست با ای پی
https://85.25.148.29:8443
با توجه به هزینه ای که مدیر سرور میگه ماهی 102 هزار تومن پول سرور میده بدون منیج و کانفیگ
قیمت خوبیه دوستان کسی میدونه دیتا سنتر این هاست کجاست کسایی که میدونن بهم بگن یعنی
فقط ایمیل بزنن که بدم خودشون برام بگیرن و کاراشو انجام بدن فقط و فقط از همین دیتا سنتر
دوستان جاهای دیگه رو اصلا (اکیدا) معرفی نکنید این دیتا سرور یا هلند هست یا آلمان که فکر
میکنم hetzner.de باشه
اینم ایمیلم
saman360@gmail.com
دوستانی که میدونن کجا و خودشون میخوان برامون بخرن با هزینه ای که ما میدیم لطفا شماره تلفن به همراه اسم دیتا سنتر رو
برای من ایمیل کنن
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
یادم رفت بگم من احساس میکنم hetznet.de باشه بازم دوستانی که تخصصی دارن پیگیری کنن
-
-
October 7th, 2011 09:49
# ADS
-
October 7th, 2011, 09:52
عضو انجمن
پاسخ : در خواست خرید سرور اختصاصی
آی پی متعلق به شرکتی بنام plusserver هست در آلمان. گوگل کنید.
-
تعداد تشکر ها از Hostpolis به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2011, 11:54
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2011, 13:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
boro2clip
سلام به تمام دوستان
من میخواهم یک سرور اختصاصی دانلود و آپلود (سرور دانلود) بگیرم
من الان هاستم روی یک سرور هست با ای پی
https://85.25.148.29:8443
با توجه به هزینه ای که مدیر سرور میگه ماهی 102 هزار تومن پول سرور میده بدون منیج و کانفیگ
قیمت خوبیه دوستان کسی میدونه دیتا سنتر این هاست کجاست کسایی که میدونن بهم بگن یعنی
فقط ایمیل بزنن که
بدم خودشون برام بگیرن و کاراشو انجام بدن فقط و فقط از همین دیتا سنتر
دوستان
جاهای دیگه رو اصلا (اکیدا) معرفی نکنید این دیتا سرور یا هلند هست یا آلمان که فکر
میکنم hetzner.de باشه
اینم ایمیلم
saman360@gmail.com
دوستانی که میدونن کجا و خودشون میخوان برامون بخرن با هزینه ای که ما میدیم لطفا شماره تلفن
به همراه اسم دیتا سنتر رو
برای من ایمیل کنن
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
یادم رفت بگم من احساس میکنم hetznet.de باشه بازم دوستانی که تخصصی دارن پیگیری کنن
فکر کنم مساله اصلی فقط پیدا کردن اسم دیتاسنتر هست، نه خرید! من البته علاقهای به بحث ندارم و خودم رو درگیر نمیکنم، اما احساس میکنم شعور بچهها رو دستکم گرفتی! اگر فقط میگفتی این آی پی مال کدوم دیتاسنتره و حرفی از خرید نمیزدی، باز هم دوستان بهت جواب میدادند. آرزو میکنم اشتباه کرده باشم!
برای جواب هم بهتره از mbjhosting.org که ازشون سرویس گرفتی بپرسی که از کجا برات سرویس گرفتن، فقط بدون که هتزنر نیست.
عجب دوره و زمونهای شده!
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-
-
October 7th, 2011, 22:53
آی پی متعلق به شرکت plusserver ، لوکیشن آلمان میباشد...
برای خرید هم میتونید از طریق لینک های زیر از این دیتاسنتر به صورت مستقیم خرید نمایید:
PlusServer.net
Server4You.com
ServerLoft.com
server01.com
-
-
October 7th, 2011, 23:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
آی پی متعلق به شرکت plusserver ، لوکیشن آلمان میباشد...
برای خرید هم میتونید از طریق لینک های زیر از این دیتاسنتر به صورت مستقیم خرید نمایید:
PlusServer.net
Server4You.com
ServerLoft.com
server01.com
این سایت پوششی هست، سرور از جای دیگهای گرفته شده. من ازشون سرویس دارم.
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-