-
October 6th, 2011, 00:53
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت آنلاین کدوم بانک

نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دقیقا همینطوره باید طرف اشنا باشه.مگه شما نمیشناختید که ازش جواز گرفتید؟مشکلتون چی بود؟
بله اشنا یکی از دوستان ما بودن که بعدا سر یک سری مسایل بانک حساب ما رو مسدود کرد (داستانش مفصله بخوام توضیح بدم یک شاهنمامه مثتونی در میاد :دی ) بعدش صاحب جواز رو خواستن که ایشون زدن زیرش و ...
-
-
October 6th, 2011 00:53
# ADS
-
October 6th, 2011, 12:38
عضو انجمن
من اگه خودم بخوام مجوز بگیرم از مجا باید بگیرم؟کجا مجوز هاستینگ می ده؟
-
-
October 6th, 2011, 12:57
عضو انجمن
چیزی به عنوان مجوز هاستینگ وجود نداره .! باید مجوز های مرتبط مثل کافی نت یا فناوری اطلاعات ... تهیه کنید ... بنده مجوز خودم رو از کافی نت یکی از دوستان گرفتم .!
-
تعداد تشکر ها از ViToN به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2011, 13:35
عضو دائم
بهترین:1- ملت (آنی)2- پاسارگاد (24 ساعت بعد)
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2011, 14:11
عضو انجمن
برای گرفتن مجوز باید به کجا مرا جعه کرد؟ کسی نداره به ما هم بده؟
-
-
October 6th, 2011, 14:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sardarn
برای گرفتن مجوز باید به کجا مرا جعه کرد؟ کسی نداره به ما هم بده؟
مجوز چی ؟؟؟؟؟ اولا بیشتر بانک هایی که درگاه میدن مجوز نمیخوان . دوما برای گرفتن جواز کسب و کار به اتحادیه کاری خودتون باید مراجعه کنید . مثلا اتحادیه صنف رایانه ای . یه همچین چیزایی بود . یادم نی :دی
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2011, 14:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
مجوز چی ؟؟؟؟؟ اولا بیشتر بانک هایی که درگاه میدن مجوز نمیخوان . دوما برای گرفتن جواز کسب و کار به اتحادیه کاری خودتون باید مراجعه کنید . مثلا اتحادیه صنف رایانه ای . یه همچین چیزایی بود . یادم نی :دی
جواز کسب صنف رایانه ای کجاست؟ من که اولین باری هست که اسم شو می فهمم.برای پارسیان جوار کسب می خواد
-
-
October 6th, 2011, 14:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sardarn
جواز کسب صنف رایانه ای کجاست؟ من که اولین باری هست که اسم شو می فهمم.برای پارسیان جوار کسب می خواد
پارسیان جواز نمیخواد !!! یه سر به شرکت تجارت الکترونیک پارسیان بزن تو شهرتون . یه ذره مخشون رو بزنی تنها چیزی که میخوان یه سند یا اجاره نامه محل فعالیت به نام خودت هست !!! زنگ بزن 118 بگو صنف رایانه ای خو :دی
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2011, 14:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
پارسیان جواز نمیخواد !!! یه سر به شرکت تجارت الکترونیک پارسیان بزن تو شهرتون . یه ذره مخشون رو بزنی تنها چیزی که میخوان یه سند یا اجاره نامه محل فعالیت به نام خودت هست !!! زنگ بزن 118 بگو صنف رایانه ای خو :دی
یکی از دوستان برای خودش چونه زده بود اما نتونسته بود من هم براشون ایمیل زدم گفتند حتما باید داشته باشی یا از کسی بگیری. مراحل گرفتن جواز چیه؟ دردسر نداره؟
-
-
October 6th, 2011, 14:36
مراحلش گرفتنش.که 1 تومن تا 1میلیونو 500 هزینه جواز کسبه بسته به نوع صنف داره.مراحلش طول میکشه باید بری ازمایش عدم اعتیاد استعلام بایئ بشی از طرف ناجا گواهی عدم سوئ پیشینه ببری تازه اینارو باهم ببری پولتم اکی باشه 45 روزه الان اکی میشه
-