بله همینطور هست که می فرمایید
بله همینطور هست که می فرمایید
من با نماینده وزارت ict صحبت میکردم و یک نشست کوتاه باهم داشتیم و دقیقا همون حرفی را به من زد که حدس میزدم.
به گفته ایشون:
چیزی به اسم اینترنت ملی به این نحوی که اعلام میکنند وجود نداره.
شبکه ملی اطلاعات است که توی تمامی کشورها هست و توی ایران هم قرار هست اجرا.
یکی دیگه از دلایل این پروژه بابردن ظرفیت پهنای باند ایران هست چون بزودی قراره شاهراه و رابط بین شرق و غرب بشه.
تمامی تجهیزات از بالاترین و گرانترین محصولات hp تهیه شده(این کار باعث جریمه شدن hp شد)
از ایشون پرسیدم چرا پهنای مصرفی اینقدر پایین است. چرا سرعت اینقدر پایین است و ما نمیتونیم توی ایران اینترنت خوب و یا دیتاسنتر خوب ایجاد کنیم؟
پاسخ دادن که : من بیشتر از شما دلم میخواد. وزرات خونه هم بیشتر از من.دلیلش تحریمه.
اگر بخواهیم مثل کشورهای دیگه ظرفیت را بالا ببریم نیاز به تجهیزات پیشرفته و گرانقیمت خریداری کنیم. اولین تجهیز که خیلی کلیدی هم هست محصولا سیسکو هست.
امریکا به دلیل تحریم جلوی خرید مارو از سیسکو گرفته.
ازشون پرسیدم چرا از محصولات چینی و کره ای استفاده نمیکنید. دی لینک و تی پی لینک دارند تجهیزات ارزانی ارائه میدن.
ایشون گفتند کیفیت اسن محصولات بسیار پایین است و از لحاظ کارایی و اقتصادی هم خرید اونها بدرد نمیخوره
بابا اینترنت ملی چه سیغه ای صیغه ای ثیغه ای (املاش یادم رفت)
امریکا با اون عظمتش که اینترنت رو خلق کرد هیچ وقت نگفت ملی یا امریکایی
اینترنت یعنی کل کره زمین... یه اینترانت راه انداختن میگن اینترنت ملی
مثل سیستم عامل ملیشونه هسته لینوکس رو دست کاری کردند زدن بیرون که شکست هم خود..
این همه خرج میکنند آخرش هیچ فایده ای واسه مملکت نداره..
این پولا رو خرج مردمشون کنند بهتره..
اینجور کارا دست کمی از اختلاس نداره
بله درسته نوعی همزیستی به وجود میاد تا ترافیک رو پخش کنه البته تا یک دیتاسنتر ایرانی درست حسابی درست نده فایده نداره و بد تر میشه چون سرعت داخلی بیشتر از پورت روتر های شبکه جهانی هست به امید اینترنت پر سرعت
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
باید بزنیم تو کار اینترنت ماهواره 2طرفه![]()
مهم نیست که شما از جای صاف میخوای اینترنت بگیری یا از روی دریا :دی
مهم اینه که اینترنت رو از جایی به غیر از عوامل مجاز تهیه کردین. حالا هم سازمان تنظیم مقررات میتونه به شما گیر بده
هم سپاه و هم اطلاعات !
دیگه میل خودتونه که کدوم حالت رو دوست دارین :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)