سلام واقعاً ممنون از پاسخاتون
دوست عزیز Warez-Host.IR
اما هاست اشتراکی به هیچ وجح جوابگوی سیستم من نیستشاگر مطلب خاصی در مورد مدیریت سرور و کار با لینوکس و ... یاد ندارید بهتر هست با هاست اشتراکی کار کنید
دوست عزیز ممنون من هم این تاپیک رو زدم تا بدونم نیازم رو چطوری برطرف کنم که مثلاً فلان vps به درد کار من میخوره یا نه ؟در زمان خرید باید سرورمجازی متناسب با نیاز خودتون تهیه کنید
از نظر سیستم عامل , سخت افزار و ...
...................................
من یک سایت جامعه مجازی میخوام بزنم با سیستم phpfox و هاست اشترا***و کلاً بیخیال جوابگو نیست و حالا میخوام یه vps بگیرم اما همانطور که گفتم من تا حالا با سرور کار نکردم ولی با هاست اشتراکی و دایرکت دمین و cpanel حرفه ای هستم
بعد اینکه من نمیخوام کاری با سرور کنم که فقط میخوام سیستم رو آپلود کنم و تمام
دیگه با سرور کاری ندارم مگه اینکه گاهی بخوام تو کدها تغییر ایجاد کنم یا بخوام پلاگینی چیزی نصب کنم رو سیستم که اونتم فک کنم هر کنترل پنلی باشه بتونم باهاش فایل آپلود کنم و نصب کنم
بعد یه سوال حالا نمیشه من توی ماه اول فقط کنترل پنل بگیرم برای اینکه سیستم رو نصب کنم و تغییرات و ...... cpanel یا دایرکت ادمین بگیرم بعد که سایت راه افتاد و من دیگه وارد vps نمیشم و کاری باهاش ندارم دیگه کنترل پنل نداشته باشه ؟
آره این config رو فهمیدم :D
ممنون trueenzo
ممنون ولی من برای استفاده کاری نمیخوام برای استفاده شخصی میخوام و نهایتش 2 تا سایت روش بالا بیارم یکی جامعه مجازی و یکی هم وردپرس همین دیگه کاری باهاش ندارمدر تایید کامنت بالا، دقت کنید که اگر مخصوصا به لینوکس آشنایی ندارید برای استفاده کاری روی آن سوییچ نکنید
ممنون CANOR عزیز
آره برای کانفیگ کردن میدم یکی برام کانفیگ میکنه که کار بلد باشه
اما یه سوال آیا هر ماه باید یه بار کانفیگ کنه ؟؟؟؟
چون هزینه کانفیگ زده هر بار 50 تومن :|
الآن یکی بگه من چی یاد بگیرم برای این کاری که میخوام انجام بدم :
بعد از گرفتن سرور سیستم رو آپلود کنم بعد دیتابیس بسازم و سیستم رو نصب کنم همین
چون دیگه کاری باهاش ندارم فقط شاید گاه گاهی بخوام کدی چیزی رو تغییر بدم یا پلاگین بنصبم
ممنون و تشکر![]()