با سلام،
من مدیر یک شرکت فعال در زمینه تجارت الکترونیک هستم که با 6 سال سابقه فعالیت در بازارهای مالی، بیش از 400 مشتری فعال در این زمینه داریم. متقاضی خرید vps ویندوز با شرایط زیر برای مشتریان شرکتمون هستم:
پردازشگر (cpu) اشتراکی
فضای دیسک 5 gb
رم گارانتی شده 384 mb
ip اختصاصی 2
کنسول مدیریتی vzcp
آپتایم شبکه 99.99 %
تقاضای ما در ماه حدود ثبت 20 vps جدید و در کل حدود 400 vps برای کل مشتریان شرکتمون هست. نرم افزار معاملاتی حجم بسیار کمی داره، حدود 10 مگابایت. اما به هر حال با ثبت اطلاعات در لوگ فایل معاملاتی و شاید نرم افزارهای کمکی، حجم هارد 5 گیگا بایت کفایت می کنه. رم 384 هم مناسبه.
فقط دو خواسته هم داریم:
اول اینکه چون حسابهای معاملاتی در اونجا باز می شه و سرمایه مشتریان معمولا رقمهای بالای 50 هزار دلار هست، امنیت سرویس برامون خیلی مهمه.
دوم اینکه مشتریان ما با نحوه نصب نرم افزار اصلا آشنا نیستند. شرکت طرف قرارداد باید در زمینه فراهم کردن یک فایل راهنما برای نصب نرمافزار در حد مقدماتی به شرکت ما کمک کنه تا اون رو در دسترس مشتریان قرار بدیم.
* امیدوارم جای درستی پیغام گذاشته باشم. با سرچ گوگل به این سایت وارد شدم. البته من بدون بررسی حسابی رو از شرکت فضاها خریداری کردم که بعد از گذشت 2 روز نه تلفن رو جواب می دن و نه یوزر و پسورد برای ما می فرستن و نه پول ما رو پس می دن. مدارک هم موجوده و اگر دوستان می دونن باید از چه طریقی از این شرکت شکایت کنم ممنون میشم. این شرکت در یکی از تاپیکها کمترین قیمت رو قرار داده بود که ما هم تماس گرفتیم. این که می گن هیچ ارزونی بی دلیل نیست، واقعا درسته!