دو تا هاست میخواستم ... یکی 1گیگ و دیگری 5گیگ ... هر دو هم برای سایت دانلود میخوام
قیمت لطفا + محل سرورها
یه جا هاست های چینی میداد با قیمت های پایین ... کسی می دونه اونها چطورند ؟
دو تا هاست میخواستم ... یکی 1گیگ و دیگری 5گیگ ... هر دو هم برای سایت دانلود میخوام
قیمت لطفا + محل سرورها
یه جا هاست های چینی میداد با قیمت های پایین ... کسی می دونه اونها چطورند ؟
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
نمی دونم وارز باید باشه یا نه ... آهنگ و فیلم میخواد روش بزاره البته نه خارجی .. کاملا داخلی و ایرانی
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
نباز به هاست وارز نیست !
موفق باشید
راستی چطوری بعضی ها صحبت از پنای باند نامحدود میکنند ؟ یه جایی وحید خان گفته بودند که پهنای باند نامحدود مفهوم واقعی نداره و فقط جنبه تبلیغاتی داره ... حالا کدام رو قبول کنم ؟![]()
هیچ چیز نا محدود واقعی نیست ! :دی
مخصوصا در مورد فضا !
هیچ 100% و 0% مطلقی وجود نداره !
از كارو در امریکا - سي پنل
1 گيگ با پهناي باندنامحدود ماهيانه 3000 تومان و ساليانه 30000 تومان
5 گيگ با پهناي باندنامحدود ماهيانه 8000 تومان و ساليانه 80000 تومان
چیزی که در هنگام ایجاد پنل درج میکنیم کلمه ی Unlimited هست و این همون کلمه ی نا محدود که اینجا هم میگیم هست
کاری که میشه اینه که Cpanel کاربر رو محدود نمیکنه و تا جایی که جا باشه ، کاربر میتونه استفاده کنه
حالا مثلا شما فرض کنید برای 5 گیگ فضا ، من 500 گیگ پهنا میدم یا یک ترابایت !
سلام
از caro
1gig + BW Unlimited ===>>> 20000tom/y or 2000 tom/m
واسه 5 گیگ هم 5 برابر 1 گیگ هست قیمت ها
پلن بالا دارم مخصوص سایتهای دانلود/فیلم/...
100 گیگ با 1 ترابایت پهنای باند ماهی 25 تومن (آی پی و dns هم اختصاصی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)