-
October 4th, 2011, 11:28
عضو دائم
پاسخ : مشکل ثبت ir در ردریسلر
بالاخره دامنه باید یجا ثبت بشه! یا تو پنل شما یا کاربرتون یا من ... ! رو هوا که نمیشه ثبت بشه.
از کاربرتون که هاست سفارش دادن بپرسید توی نیک دات آی آر عضون؟
اگه نه که خودتون حتما باید عضو بشید و شناسه کاربریتون باید تایید بشه تا دامنه تو پنل شما ثبت بشه.
رد ریسلر و امثال اون فقط کار پرداخت دامنه رو انجام میدن و دامنه ی درخواست داده شده حتما باید تو پنل کسی باشه.
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2011 11:28
# ADS
-
October 4th, 2011, 13:24
عضو جدید
بالاخره دامنه باید یجا ثبت بشه! یا تو پنل شما یا کاربرتون یا من ... ! رو هوا که نمیشه ثبت بشه.
از کاربرتون که هاست سفارش دادن بپرسید توی نیک دات آی آر عضون؟
اگه نه که خودتون حتما باید عضو بشید و شناسه کاربریتون باید تایید بشه تا دامنه تو پنل شما ثبت بشه.
رد ریسلر و امثال اون فقط کار پرداخت دامنه رو انجام میدن و دامنه ی درخواست داده شده حتما باید تو پنل کسی باشه.
آره راس میگی حواس مواس ندارم که ببخشید
آقا من الان رفتم همه چیزو اوکی کردم توی نیک ولی بازم همونجوریه.به نظرت هنوز ثبت نشده؟چه قدر فکر میکنی طول بکشه تا ثبت بشه؟
-
-
October 4th, 2011, 13:53
عضو دائم
الان دامنه تو پنل شماست ؟ اگه آره باید جلو دامنه بزنه که تو چه مرحله ای هست.
-
-
September 23rd, 2012, 23:33
سلام
دوستان من همددر ثبت دامنه بهمشکل برخوردم وقتی دامنه رومیخای ثبت کنی ارور 2303 می داد ماژول ورژن دو رونضب کردم الان ارور 11 میده همه چی هم درسته ولی باز ارور میده دخل خود رد رسیلر میشه ثبت کرد ولی whmcs جواب نمیده بکلی کلافم کرده دوستان کسی اینمشکل رو داشته ؟چطور برطرفش کرده لطفا بگین
-