خریدار رنج شماره های 0914 هستم، به صورت کامل به تفکیک کد پستی. قیمت خودتون رو در همین تاپیک مرقوم بفرمایید.
خریدار رنج شماره های 0914 هستم، به صورت کامل به تفکیک کد پستی. قیمت خودتون رو در همین تاپیک مرقوم بفرمایید.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
چند تا لازم داری .. یا یکی برای خودت میخوای فقط ..
من میتونم تهیه کنم و ارسال کنم .. چون خودمون هم خدمات پست بانکی داریم توی تبریز
Telegram: mehdi_niromandan
سلام
چند هزار تا لازم دارید؟
آدرس پستی خودتون رو پ.خ کنید
با تشکر
من همه رو خریدارم.
قیمت رو پ.خ کنید. یا با روشهای تماس در امضام ارسال کنید.
از شخصی پرسیدم گفت فقط خود تبریز 550000 شماره داره. اما هر چقدر خواهش کردم نفروخت.
ویرایش توسط nasa_de : October 4th, 2011 در ساعت 14:30
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت 200 هزار تومان شماره های کل ایران به تفکیک رنج شماره های 0914 / شماره همراه مشاغل و اصناف و ...
سلام
اگر خواستدی میتونم شماره ها رو رایگان ارسال کنم و ندم
با تشکر
درود
5 هزار تا شماره مربوط به تبریز و اطراف اون در چنته دارم . مایل بودید با قیمت توافقی بهتون واگذار میکنم .
موفق و موید باشید
دوستان در صورتی که بانک شما زیر 500000 (پانصد هزار عدد) هست، مقدور نیست که تهیه کنم.
دوست عزیز از هر نفر ۵ هزار تا بگیرید ۱۰۰ هم جور بشه اوکی هست . شما در پست اول گفتید هر چند تا داشته باشید خریدارم .!
به هر حال خواستم کمکی بهتون کرده باشیم .
پاینده باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)