-
October 3rd, 2011, 16:28
پاسخ : راه اندازی هاستینگ

نوشته اصلی توسط
alireza1991
من رو به فکر کردن در مورد این کار واداشت.
سلام.
باتشکر از nimo0ol عزیز؛
باید عرض کنم که بله ! حتما باید کاری با فکر انجام گیرد. نمی شود که همینطوری هاستینگ راه انداخت و پس از چند ماه خدانگهداری کرد !
باید بطور برنامه ریزی شده صورت گیرد.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازMbjHosting به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2011 16:28
# ADS
-
October 8th, 2011, 12:59
بهترین کار اینکه دنبال دردسر فنی نری . یک ریسلر بگیرید شروع کنید . الوده بحث فنی بشید اعصاب فولادین باید داشته باشید
-
تعداد تشکر ها از hostiran به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2011, 16:15
سلام من هم میخواه هاستینگ راه بندازم. قرار بود با یکی شریک بشم ولی متاسفانه نشد. من سرور اختصاصی خریدم از اینجا
Dediserv Dedicated Servers | Dedicated Servers, VPS, SEO Hosting
و قرار شد با هم راه اندازیش کنیم که بین کار مشکلی برای دوست من پیش اومد. الان تنها هستم و به کسی احتیاج دارم که باهام همکاری کنه. دفتر کار هم دارم. سرور تا جایی تنظیمات روش اعمال شده که میشه باهاش vps ساخت من چندتایی ساختم و دادم به کاربرا ولی سرور واسه هاستینگ میخواه راه اندازی کنیم. کار با نرم افزار putty را تا حدودی بلدم و سیپنل و whm هم وارد هستم کم و بیش.
-
-
October 29th, 2011, 23:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mrahi
سلام من هم میخواه هاستینگ راه بندازم. قرار بود با یکی شریک بشم ولی متاسفانه نشد. من سرور اختصاصی خریدم از اینجا
Dediserv Dedicated Servers | Dedicated Servers, VPS, SEO Hosting
و قرار شد با هم راه اندازیش کنیم که بین کار مشکلی برای دوست من پیش اومد. الان تنها هستم و به کسی احتیاج دارم که باهام همکاری کنه. دفتر کار هم دارم. سرور تا جایی تنظیمات روش اعمال شده که میشه باهاش vps ساخت من چندتایی ساختم و دادم به کاربرا ولی سرور واسه هاستینگ میخواه راه اندازی کنیم. کار با نرم افزار putty را تا حدودی بلدم و سیپنل و whm هم وارد هستم کم و بیش.
دفتر کار هم دارید .. منظورتون اینه که فقط به خاطره این سرور دفتر کار اجاره کردین
توی کدام شهر هستی ...
و ایا میخواهید به طور رسمی و دایمی کار خودتون را شروع کنید ..
شهرتون را اعلام کنید ..
موفق باشید
Telegram: mehdi_niromandan
-
-
October 31st, 2011, 14:09

نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
دفتر کار هم دارید .. منظورتون اینه که فقط به خاطره این سرور دفتر کار اجاره کردین
توی کدام شهر هستی ...
و ایا میخواهید به طور رسمی و دایمی کار خودتون را شروع کنید ..
شهرتون را اعلام کنید ..
موفق باشید
بله دفتر کار داریم در خیابان مطهری تهران و قصد ادامه کار به صورت رسمی داریم. در صورت تمایل به همکاری تماس بگیرید
rahi.mohamad3@gmail.com
09123797097
-
-
November 13th, 2011, 20:33
-
-
April 27th, 2013, 22:49
هر کاری با جدیت دنبال بشه حتما سود خوبی نصیب طرف میکنه
ولی تو کار هاستینگ معمولا چون اوایل کار هیچ نام و نشونی نداری و مشتری هم نداری
تا مدتی فقط باید ضرر بدی و اصلا انگیزه ای برای ادامه نداری
-
تعداد تشکر ها از ADMlN به دلیل پست مفید
-
تبلیغات و همینطور پشتیبانی خیلی مهم هست.
-
-
عضو انجمن
سمت راست بالای هر پست تاریخش نوشته شده قبل از پاسخ به تاریخ ناهی بکنیند.
ممنون
-
-
May 10th, 2013, 19:11
مهم در بهره اول اینکه تجربه قبلی داشتید یا اطلاعات و معلومات لازم رو دارا هستید...در غیر این صورت به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه... بهتر است در یک هاستینگ شروع به کار کنید تا به امادگی لازم برسید... در مورد اینده نیز بستگی به نحوه کار کردنتون داره...
-
تعداد تشکر ها از liveserver به دلیل پست مفید