نوشته اصلی توسط
nimo0ol
سلام دوست گرامی
در سالهای گذشته روال به این صورت بود که هر کس وارد محیط وب میشد بیشتر به چت و سرگرمی و به قول بچه های chater : شاخ شدن ، فکر میکرد.
در 3 سال اخیر این روال تغییر کرده و اکثراً به فکر راه اندازی کسب و کار در اینترنت هستند. و در این بین دو نوع کار به صورت کاملاً کاذب طرفدار پیدا کرده : 1 - فروشگاه آنلاین سی دی و محصولات 2 - ارایه خدمات وب (هاست، سرور مجازی و...)
1 - فروشگاه آنلاین:
روال بدین صورت بود که 1000 فروشگاه داریم که 990 تاشون از روی هم و محصولات همدیگر کپی می کنند. که اینکار فقط میتونه تا یه جاهایی جواب بده و بعدش = ورشکستگی
2 - و اما بحث خدمات میزبانی وب:
اینجا با بحث فروشندگی سی دی و محصولات آرایشی کاملاً متفاوت هست. پیش نیازهایی داره که بسیار مهم و قابل توجه هستند و اگر در نظر گرفته نشه بعد از یه مدت شما هم تبدیل میشید به : خدمات میزبانی فصلی!
سوالاتی اینجا مطرح هست:
1 - چقدر با مباحث شبکه در سطوح مبتدی و پیشرفته آشنایی دارید؟ (بخصوص شبکه های لینوکس)
2 - چند ساعت تا بحال برای کسب تجربه هم که شده با کنترل پنل هایی از جمله cpanel و plesk کار کردید؟
3 - آیا حداقل 10 قانون از قوانین عمومی شرکتهای میزبانی وب را درک کرده و کاملاً به آنها واقفید؟
4 - چه ایده ای برای راه اندازی چنین کسب و کاری دارید؟ آیا فقط قصد دارید همانند خیلی از ارایه دهنده گان فقط به امر نسخه برداری از ایده های دیگران بپردازید؟
5 - در مورد نحوه قیمت گذاری و سیاستهای آن در میزبانی وب آشنایی دارید یا صرفاً با مشاهده سایتهای موجود این امر را انجام خواهید داد؟
و....
من نه به شما پیشنهاد میکنم که وارد اینکار شوید ، و نه شما را منع می کنم از این کار.
من فقط یه رویه رو به عنوان پیشنهاد دارم براتون:
- در هر کاری ابتدا تخصص لازم را کسب نمایید.
- تحقیقات وسیع و واقع گرایانه ای در مورد آن انجام دهید.
- احساسی عمل نکنید و خود را در موقعیت "عمل انجام شده" قرار ندهید.
- سعی کنید در مورد آن بحث کاری حداقل یک ایده کاری داشته باشید.
- گاهی بی هیچ سرمایه ای هم میتوان شروع کرد و به در آمدهای خوبی دست یافت.
اگر تصمیمتان برای ورود به بازار میزبانی وب حتمی شد ، پیشنهاد میکنم ابتدا با همکاری در فروش شروع کنید تا کم کم از لحاظ فنی ، اقتصادی و سایر مواردی که بهشون اشاره کردم، کاردان بشید. دوستان بسیاری در همین انجمن هستند که متخصص هستند و پلن های قابل توجهی جهت فروش پورسانتی دارند. به طوریکه حتی مشتریان شما متوجه نماینده بودن شما نخواهند شد.
ببخشید اگر جسارتی شد و طولانی نوشتم.