سلام دوستان
ایجاد تاپیک فروش توی این سایت مثل نصب تبلیغات تو بیلبورد کنار خیابونه! کسی نمی یاد سفارشات و سوالاتشو روی بیلبورد بنویسه و جواب بگیره. همونجوری که قبلا هم گفتم بهترین راه برای پیگیری درخواست های شما پشتیبانی سایت و ارسال تیکت هست. دوستانی که به این روش عمل کردن در کمتر از چند دقیقه جواب گرفتن!
گوشی من به همراه سیم کارتش از بین رفت و شماره جایگزین اعلام می شه. شاید باورش سخت باشه ولی بعضی ها اصرار داشتند از طریق تلفن سفارش بدن و پیگیری کنن! یکی دیگه تو یاهو پیغام گذاشته سروریس من مشکل داره لطفا بررسی کنید!!!!!! ایشون انتظار داره آی دی یاهوشون رو بشناسم و آی پی سرور رو بدونم.
اگر دقت کنید افرادی که اینجا پست دادن اکثرا کسانی هستند که قصد خرید دارن و مشتری ما نیستند.
در کل اگر موردی بوده که موجب نارضایتی شده از همه بزرگان معذرت می خوام.
بله - ارائه می شه
این موضوع مربوط به فروش تابستانی بود. از اول مهر واسه sstp ۱۵ تومن هزینه کانفیگ اضافه شده
چنین مشکلی نباید پیش بیاد! همه سرورهای sstp دارن درست کار می کنند. آقای صالحی هم زحمت می کشن انصافا. اگه مشکلتون حل نشده از طریق سایت پیگیری کنید. در مورد سایر موارد هم توضیح دادم و البته معذرت می خوام ازتون.
به ایشون تذکر داده شد. من از طرف ایشون معذرت می خوام
سرور ۱۰ تومان است ولی تنظیمات هزینه داره که تو سایت موقع سفارش موجوده
دوست عزیز شما ۱۰ تومان دادید، ۳تا ip سوییس رو (که واقعا گرون هست) رو بلوک کردید! قیمت این آی پی ها از کل هزینه سرور شما بیشتره. در ضمن آی پی رو من نمی بندم دیتاسنتر می بنده. این چیزایی هم که گفتید بیشتر برازنده خودتون هست
اصل و غیر اصل فرقی با هم نداره. اما اگه اصل رو هم بخواین می تونیم خدمتتون ارائه کنیم. از طریق سایت پیگیری کنید لطفا
ممنون!
گوشی و سیم کارتم از بین رفته و شماره جایگزین اعلام می شه. ما در برابر تیکت های ثبت شده تو سایت مسئولیم پس از اونجا پیگیری کنید
ارائه می شه
آفرین! خیلی ها هنوز این موضوع واسشون روشن نشده!
دوست عزیز سایر همکاران نمی تونن تو تاپیک من آفر بدن به دلیل نقض قوانین. اگر سرویسی می خواین تاپیک باز کنید. در خواست شما رو ما هم انجام می دیم
هزینه تنظیم کامل sstp ۱۵ تومان هست که از اول مهر اعمال شده
مشکلی وجود نداره و فروش ادامه داره البته با شرایط جدید
تیکن بزنید دوست عزیز