سلام دوستان من يه رام vps كه از اونجا هم براي سايت خود وي پي ان رايگان مي دادم و هم به چندين نفر
مي فروختم الان با مشكل جديدي كه پيش اومده ديگه كار نمي كنه الان بايد ي كار كنم ؟
چي كار كنم كه وي پي ان ها اكتيو بشه ؟
ممنون
سلام دوستان من يه رام vps كه از اونجا هم براي سايت خود وي پي ان رايگان مي دادم و هم به چندين نفر
مي فروختم الان با مشكل جديدي كه پيش اومده ديگه كار نمي كنه الان بايد ي كار كنم ؟
چي كار كنم كه وي پي ان ها اكتيو بشه ؟
ممنون
- لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری کنید.
۲- در صورتی که امکان ایجاد تاپیک در بخش فروش ندارید لطفا قوانین آنرا مطالعه کنید.
۳- جهت ارسال پست های انتقادی قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید.
۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
۵- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
دوستان من مي دونم الان هم اين تاپيك منفجر ميشه دستم به هيچ جا بند نيست يكي كمك كنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه
فعلا پورت ها بسته هستن.باید از یه پورتی که باز باشه استفاده کنی.
تایپیکت هم الان حذف میشه توسط مدیرا . مثل تایپیک مال من![]()
خوب من الان چي كار كنم ؟ چه طوري اكتيو كنم/.
فکر کنم باید از پورت sstp استفاده کنی
چه طوري؟
- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)