سلام.
دوستان چند وقتی است که شاهد تغییر وضعیتم در یاهو توسط کسی هستم.
مثلا از راه دور وضعیت یاهو بنده را (status) تغییر می دهند !
اکنون سوال بنده این است که آیا راهی است که بتوان جلوی این امر را گرفت؟
موفق باشید؛ ممنون.
سلام.
دوستان چند وقتی است که شاهد تغییر وضعیتم در یاهو توسط کسی هستم.
مثلا از راه دور وضعیت یاهو بنده را (status) تغییر می دهند !
اکنون سوال بنده این است که آیا راهی است که بتوان جلوی این امر را گرفت؟
موفق باشید؛ ممنون.
سلام
ظاهرا این ضعف امنیتی روی یاهو ورژن 11 هست
فعلا یاهو خودتون رو به 9 تغییر دهید
ویرایش توسط the_coder : September 30th, 2011 در ساعت 19:46
از برنامه های دیگه هم میتونین استفاده کنین ! به عنوان مثال Pidgin میتونه گزینه خوبی باشه![]()
چند سالیه یاهو 8 یوز میکنم مشکلی نداشته یاهو 8 یوز کنید بهتره
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
چون شما مشکلی نداشتین دلیلی نمیشه که بقیه هم مشکلی نداشته باشنچند سالیه یاهو 8 یوز میکنم مشکلی نداشته یاهو 8 یوز کنید بهترهدرسته ؟!
منم همین مشکل رو دارم . خیلی بده همش تبلیغ اسمشو نبره .
ابن با یک برنامه کوچیک به نامه Y!Boots Messy 11 Status Hack هست که انجام میدن و برای یاهو مسنجر 11 هست
برای حل مشکل میتوانید ورژن یاهو خود را عوض کنید
شرکت یاهو بعد از فهمیدن این باگ توی ورژن 11 دست بکار شد و ورژن بعدی خود را ارایه داد .. ولی من پیشنهاد میکنم از ورژن جدید استفاده نکنید
چون این هم معلوم نیست چی باگ ی داره به نظر من همه دوستان از ورژن 10 استفاده کنن که خیلی خوب و عالی هست از هر نظر
و اگه مدیران محترم اجازه داد من این برنامه که این کار را میکنه همراه با آموزش برای دوستان میزارم
موفق باشید![]()
ویرایش توسط Mehdi_Enter : September 30th, 2011 در ساعت 20:46
Telegram: mehdi_niromandan
دوست عزیز ، این نرم افزار به تازگی ارائه شده که فقط در ورژن 11 یاهو کار میکنه ، البته نرم افزار های دیگری وجود دارد که روی ورژن های قبلی نیز کار میکنند که اونها رایگان نیستند
نیازی به تغیر ورژن یاهو نیست با استفاده از یک برنامه میتوانید استاتوس خود را قفل کرده و اجازه تغیر دادن آن را ندهید
این برنامه را میتوانید از این لینک دریافت نمایید دانلود برنامه برای جلوگیری از عوض کردن استاتوس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)