>>> Copyright © 2011 Rahman <<<
مشخصات كلي :
نام : عقیل
نام خانوادگي : حسین زاده
تاريخ تولد : 1370
رشته تحصيلی دانشگاه : کاردانی نرم افزار کامپیوتر
دیپلم دبیرستان : کامپیوتر ( نرم افزار )
محل زندگي : دلند ( اطراف گنبد کاووس )
خواننده مورد علاقه : چاوشی - یگانه - خواجه امیری - شادمهر و... در کل هرکس مثل آدم بخونه آهنگاشو گوش میدم
بهتر نرم افزار : بین مرورگرها اوایل با کروم حال میکردم. الان موزیلایی شدم. در کل Photoshop - FireFox - NotePad++ و البته هرچیزی جای خودش خوبه..
وضعیت زندگی : مجرد
وضعیت خدمت : فعلا که دانش می جوییم و شرایط معافی هم ندارم کلا..
سفر داخلی : غرب ایران کلا نرفتم . اطراف بوشهر و خوزستان و بندرعباس و اونجاها هم قسمت نشده تابحال. بقیه رو رفتم تقریبا
سفر خارجی : : تا لب مرز ترکمنستان
در هر روز اگه کار خاصی نداشته باشم حدود 17 18 ساعت آنلاين هستم
با كامپيوتر زماني آشنا شدم كه کلاس پنجم بودم ( سال 80 ) . برادرم یه چیزایی بارش بود اون موقع. نامرد هیچی هم بهم یاد نمیدادبا گذشت زمان خودش اومد پیشم و آموزش کامپیوتر دید
از سال 85 که تو شهر پیشرفته ی ما اینترنت اومد کمابیش اینترنت میرفتم و 1 سال بعد خودم اشتراک گرفتم و از 6 ماه بعدش فعالیتم توی اینترنت کمی جدی تر شد .
بیشتر توی انجمن ها دوست دارم فعالیت کنم . اولین جا هم پرسپولیس نیوز بود که الان دیگه نمیرم. یه مدت هم تو وی بی ایران شدیم پاسخگو و راهنمای ملت که الان چون زیاد نمیرسم برم برکنار شدم![]()
در دنياي واقعي از هر مدل انساني توی اقواممون داریم – از رئیس جمهور یه مملکت بگیر تا قاضی و وکیل و و و...
رفیق زیاد دارم . با چندتاشون هم بیش از حد صمیمی ام. مقداری هم تعارفی تشریف دارم![]()
![]()
فعاليت :
توی کارهای کامپیوتری سراغ همه نوع نرم افزار و ایده یی رفتم. اوایل اتوران میساختم فقط . بعد رو آوردم به میکس و مونتاژ . کم کم اومدم طرف هاست و دامین . کدنویسی و طراحی رو خیلی دوست دارم که دارم یاد میگیرم در حال حاضر . چندروز دیگه هم اگه خدا بخواد میرم تو صدا سیما و باز باید برگردم به کار میکس و تدوین گری...
آرزو :
آرزو دارم كه همه دوستانم و همه كساني كه مي شناسمشون هميشه در زندگي واقعي و مجازي موفق باشن و بتونن به اونجايي كه ميخوان برسن .
یاهو :
آی دی ـم که تو پروفایلم هست. اددلیستمم 250تایی میشن
دوستان :
بهترین دوستایی که باهاشون توی اینترنت آشنا شدم ، اینان :
حاج امیر اروجلو که کسی نیست نشناسه حاجی رو
علی خلیلی فر مدیر وی بی ایران
محمد ساعتی مدیر تاپ فروم
امین . از بر و بچ وی بی ایران