مشکل روی یکی از سیستمها کامل برطرف شده، ولی روی یکی از نوت بوکها هر کار که میکنیم، دسترسی به سرور نداره، دلیلشم متوجه نمیشم. اینترنتش وصل هست و سرور رو میشناسه، اما دسترسی به پوشههایی که باید داشته باشه و براش تعریف شده نداره.
اينجا از قبل ويندوز اکس پی روی سیستم سرور نصب بوده، تا به امروز هم مشکلی نبوده. ولی از وقتی خواستیم چندتا از سیستمها رو با سیستم عامل ویندوز 7 به شبکه متصل کنیم، روی یکی از نوت بوکها خیلی بازی در میاره. وگرنه یه سیستم دیگه به راحتی با یوزر و پسورد خودش به پوشههای مجوز داده شده متصل هست و دسترسی داره.سلام
عزیز کسی واسه سرور ویندوز ایکس پی نصب نمیکنه.
یه ویندوز سرور 2008 نصب کن بعد دومین تعریف کن و اکتیور دایرکتوری تعریف کن و بعدش رنج آی پی تعیین کن و به هر سیستم یه آی پی بده توی دومین اینجوری همه با هم شبکه هستند بعد میتونی واسه هر سیستم هر دسترسی بخوای تعیین کنی حالا ویندوزش ایکس پی باشه سون یا 98 فرقی نداره.
میخوای بیام برات شبکه کنم؟ :دی
بنده هم ميدونم معمولش اینه که روی سرور، ویندوز سرور نصب میکنن، ولی اکس پی نیازهای ما رو برطرف کرده تا به امروز و الانم که این مشکل ایجاد شده، قصد ندارم صورت مسئله رو پاک کنم. میخوام بدونم چرا این اتفاق رخ میده و دلیلش چیه و مشکل از کجاست!
ممنون بابت فایلتون، ولی این فایل صرفا راه اندازی یک شبکه کوچک رو گفته و تنظیمات اون و حتی به ویندوز 7 اشارهای نشده.این اموزش ها بدردتون میخوره دنبال کنید . من خودم با این اموزش 4 تا کامپیوتر رو شبکه کردم یکیش لپ تاپ هست ویندوز 7 بقیه ایکس پی هستن
بنده با شبکه کردن مشکلی ندارم، همونطور که قبلاً هم گفتم، مشکل بنده اتصال یکی از سیستمهای دارای ویندوز 7 به سرور (دارای ویندوز اکس پی) هست، به طوری که به پوشههایی که باید دسترسی داشته باشه، دسترسی نداره و فقط این کامپیوتر این طور هست و به دنبال دلیل این مشکل و در نهایت حل مشکل هستم.