-
September 28th, 2011, 22:01
پاسخ : تبلیغات در فیس بوک هر لایک فقط 50-75 تومان

نوشته اصلی توسط
nasa_de
یکی از انواع روشهای تبادل لایک.
عزیز وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری مجبورت نکردن نظر بدی !!! تمامی کسایی که لایک میکنند ایرانی هستند و هیچ ربطی به این سایتی که میگید نداره ... ما چند صفحه در فیس بوک داریم که بالای 100 هزار لایک خورده و در اون صفحات تبلیغ میکنیم ... اینم گفتم که روشن شید ...
من تو عمرا نمیدونستم همچین سایتی وجود داره بعد شمایی که از قانون مداری حرف میزنی معلومه همین راه هارو بلدیا 
خب الان اگر 5000 نفر هم روی لینک ها کلیک کنند ولی لایک نزنند مبلغی رو نباید بپردازیم ؟ یا اینکه وقتی لایک میکنند به لینک راهنمایی میشن ؟
دوست عزیز ما بر اساس تعداد لایک پول میگیریم و نه کلیک ... تضمین هم میدم که همه کسایی که لایک میکنند ایرانی هستند
-
-
September 28th, 2011 22:01
# ADS
-
September 29th, 2011, 01:22
خب چطوری میشه تبلیغ داد الان ؟ و اینکه اگه ممکنه آدرس صفحات رو برام پیام خصوصی کنید مرسی
-
-
September 29th, 2011, 01:34
عضو انجمن
عزیز وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری مجبورت نکردن نظر بدی !!! تمامی کسایی که لایک میکنند ایرانی هستند و هیچ ربطی به این سایتی که میگید نداره ... ما چند صفحه در فیس بوک داریم که بالای 100 هزار لایک خورده و در اون صفحات تبلیغ میکنیم ... اینم گفتم که روشن شید ...
من تو عمرا نمیدونستم همچین سایتی وجود داره بعد شمایی که از قانون مداری حرف میزنی معلومه همین راه هارو بلدیا
عزیز، بنده منظوری نداشتم. اما بهتر نبود از ادبیات بهتری استفاده می کردید. اینکه اگر بنده اون پست رو نمیزدم شما اینطور بنده رو به اصطلاح خودتون روشن نمی کردید و این شک رو برای همیشه باقی می گذاشتید.
بله بنده خیلی از راه های دیگر رو هم بلدم، اما آیا استفاده هم میکنم. مهم استفاده هست و نه بلد بودن.
در هر صورت اگر موجب ناراحتی شما بوده، پوزش میخوام.
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2011, 01:36
سلام دوست عزیز میخواستم بدونم قانونی برای کمترین سقف خرید تیست؟که کفش چقده؟یه با بار کم بزنیم ببینیم واقعا اثر داره که بعد بیشتر خرید کنیم؟بعد ببخشید هزینه چطور پرداخت میشه شما به ما پنلی میدی که میزان لایک ها مصرفی و مونده که شما برای ما جمع کردی معلوم میشه میشه توضیحاتی در این زمینه بدید؟
-
-
September 29th, 2011, 02:10

نوشته اصلی توسط
nasa_de
عزیز، بنده منظوری نداشتم. اما بهتر نبود از ادبیات بهتری استفاده می کردید. اینکه اگر بنده اون پست رو نمیزدم شما اینطور بنده رو به اصطلاح خودتون روشن نمی کردید و این شک رو برای همیشه باقی می گذاشتید.
بله بنده خیلی از راه های دیگر رو هم بلدم، اما آیا استفاده هم میکنم. مهم استفاده هست و نه بلد بودن.
در هر صورت اگر موجب ناراحتی شما بوده، پوزش میخوام.
اخه بعضی دوستان عادت دارن کار بقیه رو خراب کنن و همیشه به یچیزی گیر میدن که نمونش رو خودتون میتونید مشاهده کنید (جناب مسعود ایمیل میزنه به فیس بوک و اونا تبلیغشو میبندن اونوقت این مسئله رو اینجا مطرح میکنه و باعث میشه دوستان بترسن و تبلیغ ندن ...)
منم فکر کردم هدف شما همین هست ... منم معذرت میخوام تند حرف زدم
-------------------------
سلام دوست عزیز میخواستم بدونم قانونی برای کمترین سقف خرید تیست؟که کفش چقده؟یه با بار کم بزنیم ببینیم واقعا اثر داره که بعد بیشتر خرید کنیم؟بعد ببخشید هزینه چطور پرداخت میشه شما به ما پنلی میدی که میزان لایک ها مصرفی و مونده که شما برای ما جمع کردی معلوم میشه میشه توضیحاتی در این زمینه بدید؟
سلام
دوست عزیز مسئله انقدر پیچیده نیست ! من از طرف شرکت فیس بوک نیستم که به شما پنلی بدم ! شما مثلا میگید 100 تا لایک میخواید منم پیجتون رو در پیج هایی که داریم به اشتراک میزارم و دوستان ایرانی میبینن ! حالا هرکی خوشش اومد لایک میکنه و وقتی که تعداد لایک ها به 100 رسید ما تبلیغات رو متوقف میکنیم
برای شروع میتونید مثل مهردیتا عزیز از 100 لایک شروع کنید
البته هاستینگ باید پیج فعالی داشته باشه تا خوب لایک بخوره مثلا جناب مهردیتا عکس های دیتاسنتر هارو اپلود کردند و مطالب ای تی هم گذاشتند باعث شد تبلیغاتشون سریع انجام بشه
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2011, 02:16
عضو انجمن
من 100 تا لایک برای تست میخوام، چقدر زمان میبره تا 100 تا لایک بخوره.
-
-
September 29th, 2011, 02:59

نوشته اصلی توسط
nasa_de
من 100 تا لایک برای تست میخوام، چقدر زمان میبره تا 100 تا لایک بخوره.
لطفا لینک پیجتون رو برام پ.خ کنید بدم بقیه دوستان هم ببین ! موضوعش هاستینگ هست یا تفریحی و دانلود اینا ؟
ویرایش توسط lvlehrad : September 29th, 2011 در ساعت 19:22
-
-
September 29th, 2011, 03:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
لطفا لینک پیجتون رو برام پ.خ کنید بدم بقیه دوستان هم ببین ! موضوعش هاستینگ هست یا تفریحی و دانلود اینا ؟
دوست عزیز پیج های ما بالای 100 هزار تا لایک خورده پس یعنی همهجور آدمی توش هست ... در ضمن وقتی ما تبلیغ مثلا هاستینگ رو میکنیم یه پیرزن نمیاد لایک بکنه که کسی که میدونه پیج هاستینگ چی هست و ... میاد لایک میکنه دیگه ... بعدشم فقط مدیران پیج میتونن کسایی که لایک کردن رو ببینن شما چجوری میخوای ببینی !؟
یک وبلاگ در زمینه اخبار تکنولوژی و علمی هست. الان پورت ها کار نمیکنه تا آدرس رو عرض کنم.
-
-
September 29th, 2011, 03:55
عضو انجمن
خوب میشه سایت خودتون یا دست کم برگه ی فیسبوکتون رو معرفی کنید؟
-
تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2011, 04:08
عضو انجمن
سلام 100 تا میخوام! شرایط؟!
-