پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
Downtime ها چقدر مدت داشته؟
به اسپم گیر میده؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام امین جان.
اگر تبلیغ نمیشه چندتا آفر برام بفرستید از ایکاتل و ولیا. بعد بگید کدومشو ترجیح میدید.
برای یکسری از یوزرهای من فکر کنم خوب باشه هی وارز وارز میکنند :دی
یک بار downtime داشتیم (همه سرور ها off نشده بود فقط 40 تا از سروراشون خاموش شده بود علتشم برق بود) حدود 1 ساعت شدDowntime ها چقدر مدت داشته؟
به اسپم گیر میده؟
نه فکر نکنم امکانش باشهاین که برای هارد هر ماه هزینه پرداخت نمیکنی، هارد رو بخواییم میتونن با dhl بفرستن ایران؟
اگر پورت 1 ولیا مثل پورت 100 اش خوب باشه ، ولیا رو ترجیح میدم چون واقعا سخت افزار خوبی داره و ipmi همیشگی
ecatel ریپورت درباره spam میفرسته اما حساس نیست که اذیت شید
بله میشه ipmi گرفت
اما کیفیت سخت افزار ها و پورت velia رو ترچیح میدم
من velia رو تا حالا امتحان نکردم پس چیزی نمی تونم بگم![]()
سلام
تشکر از همه دوستان که نظر دادن
یک سرویس دهنده جدید و مناسب دیگه پیدا کردم
امروز و فردا سر انتقال سرورهای مجازی هلند مقداری درگیریم هستیم و زیاد تو انجمن حضور ندارم
و بعد به صورت یک تاپیک جامع اطلاع رسانی میکنم
امیدوارم مدیران از اینگونه تاپیک ها ناراحت نشن , چون هدف ارائه تجربیات شخصی کاربران به هم هست تا همیشه بهترین ها را انتخاب کنن
مثلاً ما روی هلند مشکل داشتیم و به صورت عمومی اعلام کردیم تا دیگران بدون اطلاع خرید نکنن
شاید با بعضی از کاربران به خاطر ای پی ها به مشکل برخورد کردیم ولی حداقل خویی که داشت این بود دیگر همکاران آگاه شدن تا بعداً اشتباه ما را تکرار نکنن
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)