سلام
بله دوست عزیز یکی از دوستام 2 تا سایت داشت رو هاتستشون که پاک شد
خوب اگر به سوال من هم نگاه کنید سایتی که قراره راه اندازی کنم ممکنه چند باری ***** بشه و شاید دیگه بعد چند بار بازش نکنم و همونطور با ***** ادامش بدم با یوزرهای ایرانی و خارجی
پس در این صورت فردا پاک میکنه میگه از فلان نهاد گفتن باید پاک شه
من هم میخوام یه همچین روزی نرسه که کل زحمت های من به باد بره
چون سایت شبکه اجتماعی طور هست که اگر یک روز و اصلاً حتی چند ساعتی بسته باشه باید بوسیدش گذاشت کنار
من از سایت هایی که کارشون اینه و سایت هایی مثل پرشن اسکریپت و وب آلفا و پی سی ول و ...... در مورد هاست دی ال پرسیدم نگفتن بده گفتن اگر میخوای یهو سایتت نپره نرو رو این سرور
حالا نمیدونم در مورد هاست دی ال بیشتر تحقیق میکنم
یه سوال : هاست دی ال شرکت ثبت شدست ؟
بعد اینکه گفتی کنترل پنل cpanel هست من برام مهم نیستش چون میخوام هاست دانلود رو برای عکس های کاربرا و شاید در آینده ویدئو قرار بدم و اصلاً هیچ کاری باهاش ندارم
فقط مهم اینه php رو ساپورت کنه تا یه کد قرار بدم برای حذف فایل هائی که میخوام و الآنم همه ی سایت های دانلود php رو ساپورت میکنن
در مورد اینکه دشمن دارن خیلی راحت میشه از نوشته ها و گفته هاشون فهمید که دشمن هستن یا برای کمک اومدن :D
ولی یه چیز رو هم بگم من واقعاً به هاست دی ال میخواستم برم ولی اون موقع که این اتفاق افتاد واقعاً دست و دلم لرزید
میدونی یک آدمی 50 سال اعتماد جمع میکنه بعد در یک شب با یک کاری همه ی اون اعتماد از بین میره هاست دی ال هم دقیقاً همینطوری شد برای من
بعد اینکه میتونی یه نظری هم بدی در مورد سایت هایی که گفتم ؟؟؟
همه جا از parsdev دارن تعریف میکنن
این نت افزار رو هم که کسی در موردش هیچی نگفت
ممنون Mehdi_Enter عزیز میرم ببینم چه چیزائی در موردش میگن
ممنون kingoftehran بله چند تا پیغام داشتم در مورد این جا و نمیدونم چرا محدودیت گذاشته برای تعداد همزمان آنلاین :-S
بعد اینکه کسی میتونه در مورد vps بگه ؟
مثلاً یک vps با رم 256 هارد 20 چند نفر کاربر رو میتونه همزمان آنلاین داشته باشه ؟
نمیدونم بدجوری تو این هاستینگ گیر کردم فکر نمیکردم انقد انتخابش سخت باشه
خیلی ها هم میگن برو روی هاستینگ های خارجی :|