سلام
من در حد اطلاعات خودم به سوالات شما پاسخ می دهم :
لینوکسبین سیتم عامل ویندوز و لینوکس کدوم از منابع کمتری ( ram و cpu ) استفاده میکنه ؟
سیستم عامل به نوع مدیریت محتواهای استفاده شده و سرعتشون بستگی داره ؟
تا آنجایی که من می دانم خیر
خب این یکی رو با یک صفحه دو صفحه نمی توان توضیح داد.امنیت به همه چیز بستگی دارد.برای سرور مجازی مهمترین نکته اش همان مجازی ساز است.مجازی ساز های اشتراکی امنیت پایین تری نسبت به مجازی ساز ها با منابع اختصاص دارند که در پست اول همین تاپیک مفصلا نام برده شده اند.همچنین مانیتورینگ سرور نیز در امنیت فوق العاده تاثیر گذار استدر مورد امنیت هم توضیح میدید؟ ...
امنیت سرور به چی بستگی داره ؟ به کانفیگ اولیه ؟ نوع مدیریت سرور ؟ نوع سیستم عامل ؟ مجازی ساز ؟
خیلی خیـــــــــــــــــــلی زیاد.امنیت بحث بسیار پر هزینه ای است.مجازی ساز با منابع اختصاصی.استفاده از نرم افزار های اصل و کرک نشده از یک طرف . استفاده از آنتی ویروس ها و فایر وال هایی که کلی از رم و منابع سرور رو اشغال می کنند از طرف دیگر خیلی روی هزینه ها تاثیر گذار است.همچنین تقریبا کسی خدمات مانیتورینگ سرور را به خاطر هزینه ی زیادش انجام نمی دهد.به هر حال مانیتورینگ 24 ساعته می تواند چند برابر هزینه ی خود سرور مجازی خرج روی دستتان بگذارد.در کنار همه این ها تجربه ی سرویس دهنده هم تاثیر گذار است.سرورهای شرکت های مختلف با مشخصات یکسان ولی با امنیت متفاوت چقدر میتونه تو قیمت تاثیر داشته باشه ؟
اصلا فاصله امنیت زیاده یا نه ؟
موفق باشید