یه مشکل داره که موقعیت سرور رو درست نشون نمیده!
موفق باشید
یه مشکل داره که موقعیت سرور رو درست نشون نمیده!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
راستی یادم رفت بگم | (مدیران محترم ادیتور خرابه وگرنه ویرایش میکردم پستم رو) | سرعت لودش و عملیاتش پایینه ، به خاطر کدنویسی هست یا سرورش ضعیفه ؟
سلام.
بسیار عالیست فقط لطفا پارسی را نیز اضافه فرمایید ضمنا اگر امکانات دیگری نیز به آن اضافه کنید بهتر خواهد شد.
ان شالله که حتما در این کار موفق باشید.
تایید میشه.راستی یادم رفت بگم | (مدیران محترم ادیتور خرابه وگرنه ویرایش میکردم پستم رو) | سرعت لودش و عملیاتش پایینه ، به خاطر کدنویسی هست یا سرورش ضعیفه ؟
واقعا عالیه. همینطور multi language بودنش میتونه به رشدش خصوصا توی ایران خیلی کمک کنه
سرعت .. سیستم خیلی کمه نمیدونم شاید هم از سرور سایت هست ...
Telegram: mehdi_niromandan
امتیاز دهی از 100 باشه بهتره
ممنون بچه ها .
کد نویسی در حال تکمیل هست ( مثلا برای گرفتن سن دامین ir مشکل داره چون سیستم هویز نیک نمی ده بیرون اطلاعت تاریخ ثبت رو البته شاید phpwhois مشکل داره )
سرعت لود عملیات هم بخاطر المان های زیاد که باید پردازش بشن هست . سعی می کنم سریعتر کنمش .
هنوز آمار بازدید سایت رو دقیق بیرون نمی ده که نیاز به ویرایش هست .
ترجمه گوگل هم اضافه شد برای مولتی زبان بودن ( البته یه ایراد جزئی داره که باید رفع بشه تا کار کنه )
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
ممنون . الان از api استفاده می شه که انگار کلیه ip و مکانشون رو نداره . چیز خوبی سراغ دارید که لیست کاملی از لوکیشن Ip ها داشته باشه ؟
به نام او ....
اين فارسيش جالب نيست...برداشته بشه يا اينكه اگه فارسيه خودت روبه راش كني بهتره.مترجم گوگل كارو زشت ميكنه.آرزوي موفقيت برات دارم استاد![]()
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
خب تشکر از همه
سیستم قبلی mysiteevaluate.com به جدید Get Site Information On Open Directory | mywebvalue.com منتقل شد ( امیدوارم ترافیکش کم نشه)
ولی هنوز توی سیستم رنک دهی موندم . خیلی سخته اینکار چون همه چی بجای خودش نیست .
مثلا رنک گوگل bing.com رو گوگل 8 تعیین کرده در حالی که بنظر من باید 10 بایه همینطور یاهو .
به نام او ....
واقعا کارتون عالیه اگه رنکینگ روی 100 باشه به نظرم بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)