من تو پست اول هم گفتم شرایط سانسور به نحوی شده که تا حد بسیار بالایی میشه گفت شانسی شدهولی 2تا دامین داشتیم هیچکدوم فــیلتر نشد
عنوان کردنش اینجا درست نیست اما خوب ما یک سایت 100درصد مخالف با قوانین داشتیم بعد از 1سال فعالیت ***** نشد!!!
سایتی هم داشتیم که با وجود ثبت شدن در پایگاه ساماندهی و 100درصد قانون مندی به اشتباه ***** شد که بعد از 4هفته مسئولین یک عذر خواهی کوچیک کردند و رفع ***** شد
خوب من دقیق متوجه منظور دوستان نمیشم شاید چیزی هست که بنده مطلع نیستم!دوست عزیز اصلا موضوع زیاد سر ***** شدن نیست حالا که دومین شده شکلات مشکلات قانونی شامل خیلی چیزا میشه من خودم سایت دانلود فیلم داشتم الان بستمش
show4ir.com
6 ماه هم کار کرداماصلا هم ***** نشد فقط به خاطر اون مسایل قانونی مجبورد شدم با کلی اطلاعاتی که روش بود ببندمش
اما اگر از لحاظ کپی رایت میفرمایید با تهیه هاستینگ وارز مشکلی وجود نخواهد داشت
در مورد فیلم های ایرانی هم که ممکنه این روزها قوانین کپی رایت کمی محکم تر باشه راه حل ساده است اون هم این که یک در میلیون فیلم ایرانی اون هم ایرانی تک خواهیم گذاشت (بر اساس این حقیقت که متاستفانه فیلم های خودمون برای هیچ کسی جذابیت نداره)
به جز این موارد فکر نکنم مشکل اساسی دیگری وجود داشته باشه (که این مشکلات راه حلش ذکر شد)
اگر هم مشکل اینه که بعدا برامون مشکلی بوجود بیاد باید بگم الان بیش از 50سایت موسیقی فوق موفق داریم که همه در ایران هستند و بارها و بارها خواستند یک برخورد جدی بکنند که هیچ وقت عملی نشده و نخواهد شد!!!
مشکل دیگری هم هست لطفا شفاف بفرمایید ما هم بهره ببریم
آخر همه این مباحث هم عرض کردم خدمت شما دوستان گل که به هر حال هر کاری یک ریسکی داره و ریسک این کار هم شاید 90 به 10 باشه اما اگر همون 10درصد شانس باشه و کار موفق بشه لازم نیست توضیح بدم که میشه اولین مرجع دانلود فیلم به زبان پارسی برای تمامی ایرانی ها ضمن این که به دلیل درج شدن فیلم های خارجی بازدید کنندگان خارج هم خواهیم داشت به هر حال یادمون باشه اولین ها برنده هستند فعلا در زمینه فیلم سایت فوق قوی وجود نداره