نقل قول نوشته اصلی توسط doomhammer65ir نمایش پست ها
از نگر شما درخواست های بنده نادرست است یا پاسخ های میزبان بنده ؟ 1 - درخواست : روز خوش فایل زیر رو انتقال بدید به حسابم ( پوشه ی public_html )‌ http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz پاسخ اوشان : با سلام این کار رو شما باید انجام بدید نه ما.... بنده : دسترسی ssh که نمیدید . درخواست انتقال فایل هم میدم میفرمایید وظیفه ما نیست . پس بنده با این اینترنت ذغالی چطور فایل بریزم رو هاست ؟ پاسخ اوشان : هیچ هاستی دسترسی ssh نداره..مشکل اینترنت شما رو هم ما باید رفع کنیم؟ -------------------------------------------------- 2 - درخواست : روز خوش میتونم به mysql از راه دور ( remote ) دسترسی داشته باشم ؟ پاسخ اوشان : اگه توی سی پنل سروری که روش هاست دادیم هست بله میتونین بنده : کدام پورت رو برای mysql باز گذاشتید ؟ اوشان : پورت 3306 هست که از راه دور باز نیست امکان باز کردن هم وجود ندارد ------------------------------------------ از نگر شما ندادن دسترسی SSH‌و remote mysql درست است ؟
دوست عزیز البته بعضی هاستینگ ها اینجوری هستند شما باید تو انتخابت دقت کنی و سراغ هاستینگی بری که انتقال رایگان تو جدول مشخصات هاستش باشه
من هم برای هاست دانلود سایتم این مشکل واسم پیش اومد که با سرور ویندوزی که داشته تونستم بک آپ رو دانلود کنم روی سرور ویندوز و از اونجا ریستور کنم
شما هم اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی میتونی با یه سرور مجازی ( با پورت 100 مگ هم کافیه) میتونی انتقال بک آپت رو انجام بدی