من بدون آشنایی اولیه شروع به خرید هاست کردم الان وارد کنترل پنل (cpanel) شدم و نام های سرور را در دامین وارد کردم از کجا بفهمم که دامینم به هاست اتصال پیدا کرده یا نه؟ مرحله ی بعدی چیست؟
من بدون آشنایی اولیه شروع به خرید هاست کردم الان وارد کنترل پنل (cpanel) شدم و نام های سرور را در دامین وارد کردم از کجا بفهمم که دامینم به هاست اتصال پیدا کرده یا نه؟ مرحله ی بعدی چیست؟
intodns.com
اینجا دامینتون رو وارد کنید و ببینید چه اخطارهایی نشون میده
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
اگه پارک دامین یا ادآن دامین باشه که هروقت سی پنل قبول کردشون بدونید همه چیز درسه ، اما اگه دامنه اصلی هست باید از همون روش هایی که دوستان گفتند استفاده کنید ، البته این بستگی به کش آی اس پی تون داره که چقدر زمان ببره این تغییر دی ان اس
کد های php یا html را کجا باید وارد کرد تا روی صفحه ی اول یک متن ساده نمایش داده شود مثلا : سایت در حال طراحی است لطفا بعدا مراجعه کنید
دانلود notepad محتویات صفحه را بنویسید ، و بعد با نام index.html و فرمت utf-8 ذخیره کنید ، سپس اون فایلو در پوشه public_html آپلود کنید تا در صفحه اول سایتتون به نمایش در بیاد
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
دانلود => داخل :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)