-
September 21st, 2011, 17:11
پاسخ : درخواست امن ترین میزبان برای سایت فروش کارت شارژ

نوشته اصلی توسط
bepad
حتی الامکان نیاز به شرکتی شناخته شده دارم ، تشکر
هاست دی ال از این نظر که سایتهای وارز بسیار زیادی روش هست ایجاد مشکل نخواهد کرد ؟ از نظر امنیت عرض میکنم ، به طور مثال با هک شدن یک سایت روی این سرورهای که معمولا این سایتها از اسکریپتهای نال شده و دارای باگ فراوان استفاده میکنن سایت بنده هم هک بشه ؟
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
درمورد سوال سرور مجازی تون : اگه سرور مجازی مدیریت شده بگیرید ، خیلی خوبه اما هزینه بالاتره ... در غیر اینصورت هاست کلود رو پیشنهاد می کنم که اپتایم 100% هست و در مقابل حملات دی داس مقاوم ...
آیا سرویسهای شرکت نتورک سولوشنز بصورت ابری هست ؟
شرکتهای مورد نظرتون رو بفرمایید لطفاً
-
تعداد تشکر ها از 0037 به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011 17:11
# ADS
-
September 21st, 2011, 17:24
می خوای خیالت راحت باشه فقط و فقط هاست دی ال !
من هاست دی ال بودم می خواستم برم ایران سرور خودم سایت اصلی ddos دادم خوابید فکرش بکن سایت به این بزرگی با 100 کانکشن خوابید چطوری می خواد سایت شما زیر 1000 کانکشن تحمل کنه !
فقط و فقط هاست دی ال !
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 17:27

نوشته اصلی توسط
diges
می خوای خیالت راحت باشه فقط و فقط هاست دی ال !
من هاست دی ال بودم می خواستم برم ایران سرور خودم سایت اصلی ddos دادم خوابید فکرش بکن سایت به این بزرگی با 100 کانکشن خوابید چطوری می خواد سایت شما زیر 1000 کانکشن تحمل کنه !
فقط و فقط هاست دی ال !
آیا با وجود سایتهای بزرگ وارز روی سرورهای هاست دی ال مشکلی از نظر امنیت برای سایت بنده که بیشتر تجاری هست و نیاز زیادی به استفاده از منابع سرور نداره و فقط امنیت کار مهم هست ایجاد نمیکنه ؟ امکان هک شدن سایت از طریق اون سایتها هست ؟ کلاً هاست دی ال تجربه ی هک شدن داره ؟
-
September 21st, 2011, 17:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
0037
آیا با وجود سایتهای بزرگ وارز روی سرورهای هاست دی ال مشکلی از نظر امنیت برای سایت بنده که بیشتر تجاری هست و نیاز زیادی به استفاده از منابع سرور نداره و فقط امنیت کار مهم هست ایجاد نمیکنه ؟ امکان هک شدن سایت از طریق اون سایتها هست ؟ کلاً هاست دی ال تجربه ی هک شدن داره ؟
در این رابطه بهتر میباشد با هاست دی ال مکاتبه کنید.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 17:30

نوشته اصلی توسط
0037
دوست عزیز امنیت هیچ موقع 100% نیست هاست دی ال رو امنیت هاست اشتراکی رو ایران حرف نداره !
البته اسکریپت هم مهم هست سایت های بزرگی رو هاست دی ال هست که امنیت اونها 100 برابر سایت شما مهم هست پیشنهاد من این بود باز خود شما .
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 19:03
عضو انجمن
آیا سرویسهای شرکت نتورک سولوشنز بصورت ابری هست ؟ شرکتهای مورد نظرتون رو بفرمایید لطفاً ----------------------- به نظر من بهتره از همین داخل ایران خریداری کنید ، می تونید قرارداد هم ببندید ، برای سرویس های ابری من پارس دو و هاست ایران رو پیشنهاد می کنم. ParsDev.Ir - هاست لینوکس بر روی سرورهای ابری - کلود هاستینگ - تحویل آنی و آپ تایم 100 درصد - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 19:06

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
با کدوم شرکت میتونم قرارداد ببندم ؟ امنیت رو طی قرارداد تضمین میکنند ؟
-
-
September 21st, 2011, 20:31
اگر می خواهید هاست اشتراکی برای این کار بگیرید، امن ترین هاست Localhost است.
-
تعداد تشکر ها از Talahost.Com به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 21:34

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
اگر می خواهید هاست اشتراکی برای این کار بگیرید، امن ترین هاست Localhost است.
اگر ممکنه آدرسش رو بدید ، دوستان نظری ندارن ؟
-
-
September 21st, 2011, 21:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
0037
اگر ممکنه آدرسش رو بدید ، دوستان نظری ندارن ؟
منظور ایشون هاست بر روی کامپیوتر شخصی بود! یک تعنه بود به شما که اینقدر به امنیت توجه دارید
مظمئن باشید سایت هایی که توسط هاست دی ال میزبانی میشوند امنیتشون درحال حاضر از امنیت شما مهمتر میباشد و میبینید که بدون مشکل دارند کار میکنند.
@ طلاهاست : دوست عزیز Local هم امن تیست! در کل هیچ کجا امن نیست! به قول وحید تنها رمز پیروزی داشتن بکاپ میباشد!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید